Alle Rust Key aanbiedingen Rapporteer verkeerd / ontbrekende prijs

Dingen om te weten over Rust

Gebruikersbeoordeling
4.6 / 5.0
Ontwikkelaar
Vrijgave
08.02.2018

Roest is een overlevingsspel van de videogame-ontwikkelaar Facepunch Studios. Het spel werd uitgebracht op 08 februari 2018 voor PC op stoom. De PS4- en Xbox One-versies van de game staan al gepland voor release in 2020 en zullen ook console-gamers naar de dood leiden.

Als je van overlevingsspellen met een hoge multiplayercomponent houdt, is Rust het spel voor jou. Het enige doel is overleven. Om dit te bereiken, moet je veel uitdagingen overwinnen en omgaan met honger, dorst en kou. Maak een vuur, bouw een schuilplaats, jaag op dieren voor voedsel en verdedig jezelf tegen andere spelers. Maak allianties met andere spelers en bouw samen met hen een dorp om jezelf beter te verdedigen.

Je begint praktisch naakt en beetje bij beetje moet je allerlei middelen verzamelen om de basiselementen en hulpmiddelen voor je overleving te creëren. Een betere pikhouweel om meer stenen te krijgen of effectiever hout te raken, betere kleding en wapens om niet alleen de gevaarlijke dieren te verslaan, maar ook andere spelers.

Dat en nog veel meer wacht op je in Rust on Steam. Als u nu op zoek bent naar de juiste Steam Key voor Roest, dan vindt u die bij Keyfuchs. De Keyfuchs prijsvergelijking toont u in één oogopslag de beste deals en goedkoopste Steam Key prijzen. Zodra de eerste aanbiedingen voor Rust PS4 en Xbox One Keys verschijnen, vind je ze zoals gebruikelijk in de Keyfuchs prijsvergelijking.