Contact - Keyfuchs

19 Oktober 2019, 23:46

Let op: Dit is een officiële vertaling van de officiële opdruk. Je kunt de originele opdruk hier vinden:
https://www.keyfuchs.de/content/impressum

Schwiha GmbH
Heckenstr. 6
86179 Augsburg
Duitsland

Registratienummer: HRB 34094
Registratieregister: Amtsgericht Augsburg

Vertegenwoordigd door:
Fabian Roßbach, Tom Schwiha

Contact
Phone: +49 821 / 999 792 41
E-Mail: info@keyfuchs.de

Tax Identification Number
Turnover Tax Identification Number according to §27 a Turnover Tax Act:
DE815839545

Responsible for the content
Tom Schwiha
Heckenstr. 6
86179 Augsburg

Juvenile Safety Officer volgens §7 JMStV benoemd door:
JS-Beauftragter.de
Anna Laduch, Landsberger Str. 4, 45219 Essen

Alleen thema's voor jongerenbescherming, geen ondersteuning!

Tel: +49 2054/124 43 -48, Fax: -49
Mail: info(at)js-beauftragter.de
Web: www.js-beauftragter.de

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. U kunt ons e-mail adres vinden in de afdruk hierboven.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitrage-instantie..

Betrouwbaarheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met artikel 7 (1) TMG. Volgens § 8 tot 10 TMG, echter, zijn wij als dienstverlener niet verplicht om overgebrachte of opgeslagen informatie van derden te controleren of te zoeken naar omstandigheden die wijzen op illegale activiteit.

Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Een aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete overtreding van de wet. Zodra wij op de hoogte zijn van dergelijke schendingen van de wet, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verplichting tot het plaatsen van links

Onze aanbieding bevat links naar externe websites van derden waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment dat de link werd gemaakt.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, verwerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, informeert u ons dan a.u.b. hierover. We zullen dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen zodra we ons ervan bewust worden dat het in strijd is met de wet.

Outlopende links naar de online shop

De externe links die door ons worden ingesteld zijn zogenaamde affiliate links. Wij ontvangen een commissie voor uw aankoop in de gekoppelde online shop. U betaalt niet meer voor uw aankoop.