MMO

MMO’s of MMOG’s of MMOG’s – Tegenwoordig is er nauwelijks nog iemand die niet over minstens één game van deze genre beschikt. Er is niet veel voor nodig om jezelf in de drukte van een van de vele online games te storten en een enorme virtuele wereld te verkennen. Zoals de naam al belooft, masale multiplayer online games, ontmoet je duizenden spelers van over de hele wereld – verveling is gegarandeerd niet te ontstaan hier! En als je dat doet, zul je zeker een spel vinden op Keyfuchs dat het weer zal verdrijven. Ook in 2019 zal het aantal spelers in online games gegarandeerd blijven stijgen, hoe moet het anders zijn in de selectie? Van Shooter tot een rollenspellen of een racespel, hier vind je hier alles wat het hart van de online speler begeert.

.

Je wilde niet alleen je personage onder controle hebben, maar je wilde ook spelers aansturen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in spellen als Sid Meier Civilization, Age of Empires, Sudden Strike en Anno that’s is dat precies wat je kunt doen
Je wilt je eigen karakter creëren en levelen? Kijk dan eens rond in onze RPG's. Naast World of Warcarf: Battle of Azertoth, Bless en The Elder Scrolls Online valt er nog veel meer te ontdekken.
Je bent verveeld door het vele rennen of heen en weer rijden op een paard? Neem dan een heleboel in plaats van een paard! Bijvoorbeeld in The Crew 2 of Forza..

Jij beslist, maar Keyfuchs vindt altijd de beste prijs voor jou.

De beste prijs.