Actie

Actiegames – De tegenhanger van actiefilms, maar jij bent zelf de hoofdrolspeler! Het enige dat nodig is zijn je handigheid en je reactievermogen. Of het nu gaat om water, land of lucht, gooi jezelf in het midden van de spannende actie en doe wat je wilt. Ben je een fan van de middeleeuwen? Dan vindt je zeker iets dat geschikt is om je eigen gevechten met zwaard, schild en boog te ervaren.

Wij hebben de beste prijs voor games als The Elders Scrolls, Mount & Blade, The Witcher en Kingdom Come: Deliverance. Of moet het een beetje meer explosies en schietpartijen bevatten? Dan hebben we ook het juiste voor jou op Keyfuchs, want FPS shooters zijn een onderdeel van actiegames. Hier vind je niet alleen de klassiekers zoals Battlefield, Call of Duty en Counter Strike, maar ook alles wat je op de markt kunt vinden. Zoals altijd is het motto hier dat de laagste prijs wint!

Actiespellen bij Keyfuchs

Natuurlijk mogen ook de ontelbare Jump ’n Run niet worden vergeten. Van Super Mario tot Donkey Kong, het is er allemaal. Nog steeds niet de juiste sub-genre? Wil je nog wat meer horror? Verlaten klinieken, donkere wildernissen en griezelige kelders, Je zult niet in staat zijn om zo snel van je kippenvel af te komen. Naast zombies, geesten en psychopaten vind je zeker iets meer dat op je wacht in de duisternis die de angst je leert! Soma, Slender, The Forest of The Last of Us om maar een paar van die spellen te noemen, die al op je wachten op Keyfuchs. Natuurlijk zijn we de stealth-action games niet vergeten. Ook hier gaan we al het werk doen. Games als Tom Clancy’s Splinter Cell en Metal Gear Solid behoren tot de eerste waarschijnlijk oudere uitlopers van deze genre. Spellen als Assassins Creed, Thief, Sniper Elite en Hitman hebben zich nu bij hen aangesloten. Hier is een van de sensaties gegarandeerd, en het beste deel ervan, door onze prijsvergelijking van Keyfuchs krijg je de hele gamekey voor de laagste prijs! Het is twee keer zo leuk om jezelf in de actie te storten.