Alle Xbox Live Gold 12 Monate Key aanbiedingen Rapporteer verkeerd / ontbrekende prijs

Dingen om te weten over Xbox Live Gold 12 Monate

Gebruikersbeoordeling
5.0 / 5.0
Ontwikkelaar
Uitgever
Geplande Uitgave

Xbox Live Gold 12 maanden is het gokabonnement van Microsoft voor de Xbox One, Xbox 360 en in de toekomst ook voor de nieuwe Xbox Series X consoles. Xbox Live Gold is vereist om online multiplayerspellen te spelen op een Xbox-console. Dus een Xbox Live Gold lidmaatschap is bijna een must voor echte gamers.

Het Xbox Live Gold 12 maanden lidmaatschap dat u hier kunt vinden geeft u toegang tot de service voor een volledig jaar. Het jaarabonnement is interessant voor iedereen die het hele jaar door met zijn Xbox speelt en daarom kan hij kiezen voor de 12-maandenversie. In vergelijking met de 1, 3 of 6-maands Xbox Live Gold lidmaatschappen kunt u hier veel geld besparen.

Als extraatje ontvangen alle Xbox Live Gold leden elke maand via Games met Goud of in het Engels ook Games met Goud verschillende gratis games voor hun console. Het exclusieve gebied voor leden heet Deals with Gold of in het Duits ook Deals with Gold. De daar getoonde aanbiedingen zijn ook beschikbaar bij het abonnement en er is een extra 25% tot 75% korting op de aangeboden spellen.

Bij Keyfuchs vindt u de goedkoopste Xbox Live Gold 12 maanden lidmaatschappen in de prijsvergelijking. Wij vinden de beste prijs uit de talloze online shops en u hoeft dus niet meer uit te geven dan nodig is.