Rust Creatief programma en Community-highlights - Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en projecten rondom Rust

29 Mei 2023, 12:25 / by Tom Schwiha
Rust Creatief programma en Community-highlights - Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en projecten rondom Rust

Facepunch Creatief Programma: Samenwerking met de Rust-community

Aan het begin van deze week heeft Facepunch Studios het Creatief Programma gelanceerd om nauwer samen te werken met de creatieve geesten van de Rust-community. Het programma bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase en leeft voornamelijk in een speciale privé-Discord, waar ideeën kunnen worden uitgewisseld en spannende projecten kunnen worden ontwikkeld. Momenteel zijn aanmeldingen alleen open voor Rust, maar Facepunch is van plan om in de toekomst ook mogelijkheden aan te bieden voor hun andere titels. Geïnteresseerden kunnen zich informeren en aanmelden op de officiële creatieve pagina: https://facepunch.com/creators

De beste fan-projecten en -evenementen rondom Rust

In dit artikel willen we enkele indrukwekkende fanprojecten en evenementen rondom Rust presenteren, die laten zien hoe toegewijd en creatief de community is.

Treurigste Rust-lied: een parodie voor Simon & Garfunkel fans

Het treurigste Rust-lied is een parodie van LamSlide, die vooral fans van Simon & Garfunkel zal aanspreken. Maar pas op: dit deuntje zal zeker in je hoofd blijven hangen!

Nomad Tattoo: trouw aan het spel naar een nieuw niveau getild

LemonadeNS heeft zijn toewijding aan Rust naar een heel nieuw niveau getild en zijn betrokkenheid bewezen door middel van een indrukwekkende tatoeage. De loyaliteit van de spelers blijkt niet alleen uit de speeluren, maar ook uit dergelijke creatieve expressievormen.

Fishing Village Remix Rave: vissen en feesten gecombineerd in één video

Solutize en zijn vrienden hebben een ongelooflijke Fishing Village Music Remix gemaakt en daarbij een enorm dansfeest georganiseerd. Als je van vissen, muziek, vuurwerk, feestjes en plezier houdt, mag je deze video zeker niet missen!

One-Man Army Rust War Event: End of Wipe Solo-Only Community-Event

Op 31 mei organiseren xGuiry & RustSpain een "End of Wipe" Solo-Only Community-Event. Het evenement duurt vier uur en biedt plaats aan maximaal 300 spelers. Er is geen teamvorming - alleen solo-spelers zijn toegestaan. Meer informatie over de registratie is te vinden op de social media-kanalen van xGuiry & RustSpain.

Bewegingsmelder-TV: spelerbewegingen live op de televisie

Een wat ouder, maar nog steeds geweldig concept komt van eKostiK: hij heeft een laserbewegingsmelder ontwikkeld die de bewegingen van spelers op een televisie projecteert. Een spannend idee voor iedereen die nog intensiever bij het spel betrokken wil zijn!

Laat ons jouw creatieve Rust-projecten zien!

Heb je zelf iets cools gemaakt of gezien rondom Rust? Laat het ons weten en deel het met de community! Je kunt ErrnieGerrn taggen op Twitter of Reddit onder u/ErrnieGerrn om je project te presenteren. En als je nog meer Rust-content zoekt, kijk dan eens bij Keyfuchs om je eigen Rust Steam Key te bemachtigen en deel uit te maken van deze geweldige community!

Over de auteur