Minecraft PS4 Key kopen

Oh, het ziet er naar uit dat we op dit moment geen prijzen hebben voor Minecraft PS4.

Met de prijswaarschuwing ontvangt u een melding zodra het spel beschikbaar is voor de door u gewenste prijs.
Stel het prijsalarm in
Minecraft PS4

Alle Minecraft PS4 Key aanbiedingen Rapporteer verkeerd / ontbrekende prijs

Helaas zijn er geen geschikte aanbiedingen gevonden. Prijs melden

Dingen om te weten over Minecraft PS4

Gebruikersbeoordeling
5.0 / 5.0
Ontwikkelaar
Vrijgave
03.09.2014

Sinds december 2014 is het meest succesvolle videospel aller tijden ook beschikbaar voor Playstation 4. Minecraft is oorspronkelijk gemaakt door de Zweedse videospelontwikkelaar Markus Persson, die bekend is geworden onder de artiestennaam Notch. De eerste versie voor PC's is in november 2011 uitgebracht.

Minecraft is een open wereldspel in een 3D-omgeving. In tegenstelling tot andere games van dit soort, echter, wordt u niet gepresenteerd met een vast verhaal. Om de start echter wat gemakkelijker te maken, krijgt u enkele taken en tips. Anders kun je de procedureel gegenereerde werelden in Minecraft vrijelijk verkennen. Het gaat er vooral om je weg te vinden in de wereld. Om dit te doen moet je materialen vinden en ontginnen die door blokken worden vertegenwoordigd. In het Engels betekent dat mijnen. Je kunt deze materialen dan combineren en er objecten van maken. Het heet craften. Er zijn maar een paar grenzen aan je creativiteit. Je komt ook niet-spelerfiguren en monsters tegen waar je mee te maken krijgt. Minecraft biedt een speciale Survival Mode, waarbij het steeds belangrijker wordt om de gevaren in het spel te overleven.

Minecraft is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het biedt fans van bouwsimulaties en puzzelgames een bijna oneindige wereld van bouwmogelijkheden. Op de PS4 kun je nu spelen met een Minecraft PS4 Key. Vind de goedkoopste Minecraft PS4 Key in ons vergelijkingsportal.