Alle Minecraft Key aanbiedingen Rapporteer verkeerd / ontbrekende prijs

Dingen om te weten over Minecraft

Gebruikersbeoordeling
5.0 / 5.0
Ontwikkelaar
Vrijgave
18.11.2011

Minecraft is een open-wereld spel waarin je een willekeurig gegenereerde wereld van blokken kunt verkennen. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Zweedse programmeur Markus Notch Persson en in 2014 verkocht door zijn bedrijf Mojang voor 2,5 miljard dollar aan de Microsoft-groep. Het spel wordt vandaag de dag nog steeds ontwikkeld. Het verscheen voor het eerst op 17.05.2009 voor de PC. Latere versies voor iOS, Android en Raspberry Pi werden uitgebracht. Door de samenwerking met 4J Studios werd Minecraft vervolgens geporteerd naar verschillende consoles. In totaal werd er meer dan 180 miljoen keer minicraft verkocht. Dit maakt het tot het best verkochte spel wereldwijd.

Een wereld van blokken?
Als je een Minecraft Key hebt gekocht, kun je deze inwisselen op de website minecraft.de en het spel downloaden. Als je aan het begin met een nieuwe wereld begint, zie je voor het eerst de bepalende stijl van Minecraft. Alles is in blokken. Als u de modus van een wereld vanaf het begin op "Creatief" instelt, hebt u onbeperkte blokken beschikbaar. Zo kunt u naar believen beginnen met bouwen. In de "Survival"-modus heeft u alleen blokken beschikbaar die zijn ontgonnen en verzameld. Vergeleken met "Creatief" gaat het hier niet (vooral) om bouwen, maar om overleven. Je moet je eigen voedsel verdienen en je leven verdedigen tegen gevaarlijke monsters.

In de multiplayermodus kun je Minecraft samen met vrienden ervaren. Er zijn veel verschillende soorten servers. De meest voorkomende zijn minigameservers. Op hen kunt u spelletjes spelen buiten de "survival" of "creative" modus. Anders kunt u uw eigen server maken om met uw vrienden te spelen zonder dat u zich hoeft te ergeren aan andere spelers.

Dankzij Keyfuchs prijsvergelijking vindt u altijd de goedkoopste Minecraft Key. U kunt alle aanbiedingen in één oogopslag zien en zo de beste aanbieder kiezen.