Rainbow Six Siege - De Y8S3.3 Patchnotities in detail

11 Oktober 2023, 12:36 / by Fabian Rossbach
Rainbow Six Siege - De Y8S3.3 Patchnotities in detail

Inleiding

Hallo gamer! Heb je het laatste nieuws al gehoord? Rainbow Six Siege gaat verder met patch Y8S3.3! En natuurlijk hebben we ons verdiept in de patchnotities om je alle spannende details te brengen. Dus pak je gamingmuis, leun achterover en ga met ons mee op een reis door de nieuwste veranderingen.

Operatorbalans

De balans van de operators is een van de belangrijkste onderdelen van deze patch. Sommige personages krijgen belangrijke wijzigingen, terwijl anderen meer minimale aanpassingen ondergaan. Laten we er eens wat dieper op ingaan:

Bevriezing

Bevriezing heeft een paar interessante updates gekregen. Vallen, ook wel bekend als welkomstmatten, hebben nu extra mechanismen. Operators die in deze vallen trappen, worden neergeslagen en kunnen zichzelf of met behulp van een teamgenoot bevrijden. Maar pas op: als de val zonder hulp wordt verwijderd, krijg je een debuff met enkele behoorlijk heftige effecten gedurende 60 seconden!

Warden

Onze goede oude Warden krijgt ook enkele aanpassingen. Zijn bepantsering wordt verhoogd naar 3 (van 2), terwijl zijn snelheid wordt verlaagd naar 1 (van 2). Dat zal zeker zijn speelstijl veranderen!

Gridlock, Finka en Iana

Ook Gridlock, Finka en Iana zijn niet vergeten. Hun uitrusting is herzien: Gridlock en Finka verliezen hun Gonne-6 secundaire wapen en krijgen in plaats daarvan splintergranaten, terwijl Iana haar splintergranaten inruilt voor flitsgranaten en de Gonne-6 toevoegt.

Sens & Tachanka

De wapens van Sens en Tachanka zijn ook aangepast. De POF-9 van Sens heeft nu minder verticale en laterale terugslag, evenals een verminderde terugslagtoename na lange salvo's. Tachanka's DP27 krijgt daarentegen een schadeboost naar 60 (van 49).

Verbeteringen & Bugfixes

Natuurlijk zouden patchnotities niet compleet zijn zonder bugfixes en verbeteringen. Een hoogtepunt hier is de introductie van de Cross-Save-functionaliteit, waarmee delen van het spelersprofiel op alle platforms worden gedeeld.

De ontwikkelaars hebben ook een aantal bugs opgelost, waaronder inconsistente detectie van gadgetplaatsing op versterkte muren, enkele levelontwerp problemen en audio-overlappingen tijdens de kill-cam.

Al met al brengt de nieuwe Rainbow Six Siege Y8S3.3-patch een hoop spannende veranderingen en verbeteringen met zich mee, die het spel leuker en gebalanceerder zouden moeten maken. We hopen dat je net zo enthousiast bent om deze nieuwe functies uit te proberen als wij!

En vergeet niet: Bij Keyfuchs vind je altijd het laatste nieuws over je favoriete games, evenals geweldige aanbiedingen voor Rainbow Six Siege Keys. Neem eens een kijkje!

Over de auteur