Xbox Game Pass - Maart Game Highlights: Van Horror tot Simulatie

18 Februari 2024, 18:45 / by Tom Schwiha
Xbox Game Pass - Maart Game Highlights: Van Horror tot Simulatie

Maart staat voor de deur en brengt een overvloed aan spannende nieuwe game releases met zich mee, variërend van horror tot worstelen en van fantasy tot simulatiegames. Het is tijd om de kalender erbij te pakken en je voor te bereiden op een maand vol gaming hoogtepunten.

Outlast Trials: Team-Horror op zijn best

Met de officiële release van Outlast Trials verlaat het spel de Early Access en brengt het frisse wind in het horrorgenre. Deze keer hoef je niet alleen de verschrikkingen te doorstaan, maar kun je tot drie vrienden meenemen op avontuur. Samen gevangen als testpersonen, is het aan jullie om puzzels op te lossen en te ontsnappen aan de klauwen van de monsterlijke wezens. Een must voor fans van spanning en sensatie.

WWE 2K24: Ring gereed voor de volgende ronde

WWE 2K24 belooft opnieuw spectaculaire wedstrijden en brengt nieuwe gameplay-elementen en legendes zoals Hulk Hogan en Andre the Giant terug in de ring. Met meer dan 200 speelbare personages en de mogelijkheid om historische WrestleMania-momenten na te spelen, zullen fans zich zeker niet vervelen.

Alone in the Dark: Terug naar de wortels van horror

De remake van Alone in the Dark brengt het klassieke survival-horrorspel naar de moderne tijd. Fans kunnen uitkijken naar een aangepast verhaal, verbeterde graphics en de bekende horror die zich afspeelt in de jaren 1920 in de Verenigde Staten. Met David Harbor en Jodie Comer in de hoofdrollen belooft het spel een onvergetelijke ervaring te worden.

Hausflipper 2: De droom van een eigen huis

Hausflipper 2 nodigt spelers uit om hun innerlijke interieurontwerpers en renovatieprofessionals te uiten. Van eenvoudige opruimwerkzaamheden tot volledige nieuwbouw biedt het spel talloze mogelijkheden om het perfecte thuis te creëren. Een creatieve en ontspannende ervaring voor iedereen die graag ontwerpt en opknapt.

Dragon Dogma 2: Het langverwachte fantasy-epos

Na meer dan een decennium keert Dragon Dogma terug met een nieuw deel. Spelers kunnen uitkijken naar een enorme open wereld, diepgaande karakteraanpassingen en epische monsterjachten. De anticipatie voor dit fantasy-avontuur is enorm.

Prison Architect 2: Het gevangenismanagement-spel maakt zijn terugkeer

Met Prison Architect 2 krijgen fans van het managementgenre eindelijk een vervolg. Dit keer zelfs in 3D, wat nieuwe strategische mogelijkheden biedt. Spelers kunnen vanaf de grond af aan een zwaarbeveiligde gevangenis bouwen en beheren, terwijl ze tegelijkertijd moeten letten op de behoeften en persoonlijkheden van hun gedetineerden.

Planet Zoo op Xbox: De dierentuinsimulator

Planet Zoo maakt de sprong naar de Xbox en biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen dierentuin te creëren en te beheren. Met een verscheidenheid aan diersoorten en gedetailleerde aanpassingsopties kan iedereen zijn droomdierentuin vormgeven.

Een maand vol diversiteit

Maart belooft een opwindende maand te worden voor gamers, met een breed scala aan spellen die aan elke smaak voldoen. Welk van deze spellen wekt het meeste interesse bij jou op? Deel je gedachten in de opmerkingen en maak je klaar voor een maand vol gameplezier.

Over de auteur