Xbox Game Pass - Xbox introduceert nieuw Game Pass Friends & Family-plan

16 Januari 2023, 21:01 / by Fabian Rossbach
Xbox Game Pass - Xbox introduceert nieuw Game Pass Friends & Family-plan

Xbox-gamers kunnen binnenkort abonneren op de "Game Pass Friends & Family"-plan. Deze nieuwe tarief werd al vorig jaar gelanceerd in andere landen en stelt gebruikers in staat tot vijf personen op hetzelfde account. Xbox heeft nog geen datum voor de release, maar het plan wordt al aangeboden aan PC-Game Pass-gebruikers, wat erop wijst dat het niet lang zal duren. Het zou zelfs kunnen zijn voor de Developer Direct op 25 januari.

In tegenstelling tot het Game Pass-plan stelt deze niveau gebruikers in staat verbonden te zijn vanaf elke locatie, niet alleen op de Home-console. Dit is geweldig nieuws voor families met volwassen kinderen die in verschillende delen van het land wonen. De prijs van het plan is nog steeds onbekend, maar het zal vermoedelijk hoger zijn dan het huidige Ultimate-plan.

De Xbox Game Pass blijft zich ontwikkelen en biedt toegang tot meer dan 100 videogames op console, PC en mobiele apparaten. Opslagdata worden gesynchroniseerd tussen apparaten, waardoor het eenvoudig is om een spel op een apparaat te starten en op een ander verder te gaan. De Friends & Family-plan biedt dezelfde voordelen als Game Pass Ultimate.

Over de auteur