World of Warships - Update 12.4

30 Mei 2023, 09:09 / by Fabian Rossbach
World of Warships - Update 12.4

Terugkeer van konvooigevechten in Update 12.4

Let op, liefhebbers van historische zeeslagen! In de nieuwste update 12.4 keert het tijdelijke gevechtstype "Konvooi" terug in World of Warships. De spannende missies zijn gebaseerd op echte gebeurtenissen en dagen je uit om transportschepen te verdedigen of aan te vallen die waardevolle voorraden naar hun bestemming moeten brengen.

Dit kun je verwachten in Update 12.4

De nieuwste update brengt enkele interessante vernieuwingen en verbeteringen met zich mee die het spelplezier in World of Warships nog boeiender maken:

  • Een extra kaart genaamd Haven.
  • Bijgewerkt gedrag van AI-schepen: transportschepen veranderen nu hun snelheid om torpedo's te ontwijken in plaats van van koers te veranderen.
  • Verbeterde gebruikersinterface voor het gevechtstype "Konvooi".

Regels van Convoy Battles

Bij elke Convoy Battle strijden twee teams tegen elkaar - het ene team escorteert de vrachtschepen, het andere team valt ze aan. Het verdedigende team moet de konvooien langs een vastgestelde route begeleiden en wint als ten minste één konvooischip zijn eindpunt bereikt of het hele vijandelijke team is vernietigd. De aanvallende schepen moeten daarentegen proberen de vrachtschepen te laten zinken. Alle konvooien bestaan uit Liberty-klasse transportschepen met weinig HP en zwakke bepantsering.

Beloningen in Convoy Battles

Je prestaties in de "Convoy" modus worden beloond met speciale thematische onderscheidingen die je kunt verzamelen en trots kunt tonen. Bovendien kun je in de "Convoy" modus dagelijkse en wekelijkse gevechtsopdrachten voltooien door overwinningen te behalen en basis-EP te verdienen. Als beloning wachten community-tokens op je, die je kunt inwisselen voor geweldige in-game items.

Conclusie: Update 12.4 maakt World of Warships nog spannender

Update 12.4 brengt enkele welkome vernieuwingen en verbeteringen in World of Warships, die de spelervaring naar een hoger niveau tillen. De terugkeer van de "Convoy" Battle biedt spannende uitdagingen die gebaseerd zijn op echte gebeurtenissen en stelt je in staat om je strategische vaardigheden te laten zien. Met de nieuwe kaart Haven, het verbeterde gedrag van de AI-schepen en de geoptimaliseerde gebruikersinterface is deze update een echt hoogtepunt voor alle fans van World of Warships.

Als je World of Warships nog niet hebt, kun je dat nu doen! Bezoek onze Steam Key pagina en haal de sleutel voor dit geweldige spel.

Over de auteur