World of Tanks Blitz - Het Retrotopia-seizoen

02 Juni 2023, 08:58 / by Fabian Roßbach
World of Tanks Blitz - Het Retrotopia-seizoen

Welkom in Progresston - de stad van de toekomst

Progresston is een fascinerende stad waar technologie en esthetiek hand in hand gaan. Hier draait alles om uitvindingen en een optimistische visie op de toekomst. Wat kan er misgaan in zo'n perfect functionerende stad? In het Retrotopia-seizoen van World of Tanks Blitz heb je drie maanden de tijd om te genieten van de schoonheid van Progresston, de geschiedenis te verkennen, genoeg Kitcoins te verzamelen en drie indrukwekkende tanks te upgraden.

Wat is het Retrotopia-seizoen?

Het Retrotopia-seizoen is een groot evenement dat alle aspecten van World of Tanks Blitz omvat - van de garage tot de camouflage en van opdrachten tot pakketten in de winkel. Dit bijzondere seizoen brengt een unieke retrofuturistische sfeer in het spel, die je deze zomer kunt ervaren.

Beloningen van het Retrotopia-seizoen

Op het hoofdscherm van het seizoen vind je een keten van niveaus met beloningen. Dit zijn geen gewone middelen of aanpassingen, maar drie unieke tanks van niveau VII, VIII en IX met veel verbeteringen. Elk van deze tanks schittert op zijn eigen manier in de strijd en vertegenwoordigt een bepaald aspect van het leven in Progresston. Je kunt deze tanks geleidelijk upgraden met Kitcoins en dieper in de geschiedenis van Progresston duiken.

De tanks van het Retrotopia-seizoen

  • Hornet (niveau VII): Een snelle en wendbare tank die het streven naar perfectie in de technologie van Progresston symboliseert.
  • Trident (niveau VIII): Een robuuste tank die de vooruitgang door samenwerking en teamwork vertegenwoordigt.
  • Reaper (niveau IX): Een krachtige tank die de donkere kant van de toekomst van Progresston vertegenwoordigt - een waarschuwing voor de gevaren van ongecontroleerde vooruitgang.

Verzamel Kitcoins voor upgrades

Om de drie unieke tanks van het Retrotopia-seizoen te upgraden, heb je de lokale valuta Kitcoins nodig. Je kunt Kitcoins verdienen door opdrachten en operaties in het spel te voltooien, deel te nemen aan evenementen of pakketten te kopen in de World of Tanks Blitz winkel. Hoe meer Kitcoins je verzamelt, hoe sneller je je tanks kunt upgraden en dieper in de wereld van Progresston kunt duiken.

Conclusie: Duik in het Retrotopia-seizoen

Het Retrotopia-seizoen biedt een unieke kans om de fascinerende wereld van Progresston te verkennen in World of Tanks Blitz. Verzamel Kitcoins, ontdek de geschiedenis van de stad en upgrade drie indrukwekkende tanks. Laat je betoveren door de retro-futuristische esthetiek en geniet van dit speciale evenement in World of Tanks Blitz deze zomer. Veel plezier met het verkennen van Progresston!

Over de auteur