World of Warships x Warhammer 40K - Skulls-evenement

26 Mei 2023, 05:57 / by Fabian Rossbach
World of Warships x Warhammer 40K - Skulls-evenement

World of Warships ontmoet Warhammer 40.000

Let op, vrienden van World of Warships en Warhammer 40.000! Van 25 tot en met 31 mei kun je in het kader van het Warhammer Skulls Steam-evenement speciale kortingen en een gratis welkomst-DLC-pakket ontgrendelen. Maak je klaar om in de duistere wereld van Warhammer te duiken en je vloot uit te breiden met indrukwekkende nieuwe schepen en commandanten.

Gratis: Ignis Purgatio 7 dagen uitproberen

Voor een beperkte tijd heb je de mogelijkheid om het keizerlijke slagschip Ignis Purgatio van niveau VIII 7 dagen lang gratis uit te proberen. Daarnaast ontvang je ook nog 40 verbruiksartikelen in de stijl van Warhammer 40.000 om je schepen passend uit te rusten.

25% korting op Warhammer 40.000 Commander Packs

Tijdens dit evenement is er ook een flinke korting van 25% op twee Warhammer 40.000 Commander Packs: één is gewijd aan het Imperium, de andere vertegenwoordigt Chaos en Orks. Beide packs bevatten naast thematisch passende commandanten ook een bonusgevechtsmissie, waarbij een thematisch passende container als hoofdprijs wordt aangeboden.

Maximale korting op standaard-DLC's

Natuurlijk zijn niet alleen de Warhammer 40.000-inhoud verminderd. World of Warships biedt ook onweerstaanbare kortingen aan op 14 van hun standaard-DLC's. Bekijk ze zeker tijdens deze gelegenheid!

Meer Warhammer 40.000 in World of Warships

Maar dat is nog niet alles! Bezoek de World of Warships-pagina voor alle informatie over de duistere aanbiedingen en activiteiten die worden aangeboden als onderdeel van de nieuwste samenwerking:

WoWS x Warhammer 40.000 - Epische gevechten zijn terug!

Mis deze unieke kans niet en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van World of Warships en Warhammer 40.000! Pak je sleutels en maak je klaar voor epische zeeslagen!

En als je op zoek bent naar meer geweldige aanbiedingen, bekijk dan zeker onze Steam Keys!

Over de auteur