World of Tanks - Willekeurige evenementen keren terug

02 Juni 2023, 08:55 / by Fabian Rossbach
World of Tanks - Willekeurige evenementen keren terug

Het succesverhaal van de Verkenningsmissie 2023

Commandanten, houd je vast! De Verkenningsmissie 2023 was een groot succes en heeft veel enthousiasme opgewekt bij de tankbestuurders. De willekeurige gebeurtenissen op kaarten zoals Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka en Safe Haven werden zeer goed ontvangen door de spelers. Tijdens het evenement werden meer dan 13.100.000 gevechten uitgevochten door meer dan 521.000 behulpzame spelers, en meer dan 107.000 van jullie hebben feedback gedeeld in bijna 400.000 enquêtes.

Tevredenheid over dynamische dekking en veranderingen in gameplay

De introductie van dynamische dekking werd zeer gewaardeerd door de spelers. Maar liefst 74,9% van de deelnemers aan de Verkenningsmissie was tevreden met deze functie en gebruikte beide soorten bewegende objecten op creatieve wijze. De warmtekaarten laten zien dat de willekeurige gebeurtenissen het spel op de kaarten interessanter hebben gemaakt. Spelers maken bijvoorbeeld actief gebruik van nieuwe doorgangen en vuurlijnen en worden aangemoedigd om bepaalde gebieden te betreden.

Veranderingen bij de terugkeer van willekeurige gebeurtenissen

Bij de terugkeer van willekeurige gebeurtenissen als onderdeel van de Random Battles worden enkele veranderingen doorgevoerd om de spelervaring nog beter te maken:

  • De rode lijnen als grenzen van gevaarlijke zones worden vervangen door iets dat beter bij de kaartomgeving past (bijvoorbeeld dichte rook). Ronde markers boven de gebeurteniszones worden ook verwijderd en minikaartpictogrammen worden herzien.
  • De visuele vormgeving wordt volledig herzien: alle texturen, effecten en animaties worden verbeterd om willekeurige gebeurtenissen spectaculairder en realistischer te maken. De prestaties van systemen met lagere prestaties worden echter niet beïnvloed.
  • Willekeurige gebeurtenissen worden eerlijker aan hun naam: ze beginnen op een willekeurig tijdstip na het begin van de strijd of treden soms helemaal niet op.

Verdere ontwikkeling van de spelervaring

De introductie van willekeurige gebeurtenissen heeft de balans van de kaarten niet wezenlijk beïnvloed. We zullen de kaartbalans ook in de toekomst blijven volgen en indien nodig aanpassingen maken. In de late herfst van 2023 kun je een nog verbeterde versie van willekeurige gebeurtenissen verwachten. De exacte selectie van kaarten en gebeurtenissen wordt op een later tijdstip bepaald.

Op naar de strijd met World of Tanks

Maak je klaar voor een nog spannendere ervaring in World of Tanks! De terugkeer van willekeurige gebeurtenissen belooft nog meer afwisseling en uitdagingen voor alle tankbestuurders. Blijf op de hoogte en volg het nieuws, commandanten!

Over de auteur