Experiment Wildcard-contract in Hunt Showdown - Alle informatie en vernieuwingen op een rij

28 Mei 2023, 13:04 / by Fabian Rossbach
Experiment Wildcard-contract in Hunt Showdown - Alle informatie en vernieuwingen op een rij

Het Wildcard-contract keert terug

Hallo jagers! Goed nieuws voor alle fans van Hunt Showdown: Het ontwikkelteam heeft aangekondigd dat het experiment met het Wildcard-contract komend weekend (vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei) wordt voortgezet. In deze periode kun je spannende missies verwachten en maak je kans op extra beloningen bij succesvolle extractie.

De details van het Wildcard-contract

Het evenement begint op vrijdag 26 mei om 07:00 uur UTC en eindigt op maandag 29 mei om 07:00 uur UTC. Tijdens deze periode zijn de volgende bijzonderheden van toepassing:

  1. Standaardcontract: Willekeurige missies zonder de dagtijd "Nacht". Geen extra bonus bij succesvolle extractie.
  2. Wildcard-contract: Missies met een eindbaasdoel. De eindbaas is willekeurig. +300 bonus-bounty per succesvolle token-extractie.
  3. Wachtrij-optie: Het Wildcard-contract heeft slechts één wachtrij-optie, die is ingesteld op trio's. Dit betekent dat solo's, duo's en trio's allemaal in dezelfde matchmaking-pool zullen zitten.

Na afloop van het evenement op maandagochtend zal het spel weer terugkeren naar het standaardcontract en zal de dagtijd "nacht" opnieuw worden opgenomen in de rotatie.

Waar je naar uit kunt kijken

Het Wildcard-contractevenement biedt je een geweldige kans om je vaardigheden in Hunt Showdown onder uitdagende omstandigheden te testen. De nachtelijke missies vereisen een hoog niveau van teamwork en tactisch inzicht om succesvol te zijn. Bovendien lokt de extra Bounty-bonus van +300 bij succesvolle extractie - een verleidelijke beloning voor moedige jagers!

TIP: Maak gebruik van matchmaking

Met de gezamenlijke wachtrij voor solo's, duo's en trio's ontstaan interessante strategische mogelijkheden in matchmaking. Als solo-speler kun je proberen onopgemerkt langs grotere groepen te sluipen en ze te slim af te zijn. Als onderdeel van een duo of trio is het belangrijk om de kracht van je groep optimaal te benutten en samen tegen de bedreigingen van de nacht te vechten.

Wil je Hunt Showdown spelen?

Als je Hunt Showdown nog niet bezit, kun je het spel kopen bij Keyfuchs. Hier vind je niet alleen Hunt Showdown, maar ook veel andere geweldige Steam Keys tegen voordelige prijzen. Neem een kijkje en ontdek de beste deals voor je volgende gaming-sessie!

Veel plezier bij het Wildcard-contractevenement!

Het Hunt Showdown-ontwikkelteam wenst alle jagers veel succes en plezier bij het komende Wildcard-contractevenement. Maak gebruik van de gelegenheid om je vaardigheden te laten zien en geweldige beloningen te verdienen. We zien elkaar in de duistere wereld van Hunt Showdown!

Over de auteur