Electrician Simulator - Laat je creativiteit zien in de Smart Device-wedstrijd!

02 Juni 2023, 08:32 / by Fabian Rossbach
Electrician Simulator - Laat je creativiteit zien in de Smart Device-wedstrijd!

Elektricien Simulator: Wedstrijd voor creatieve geesten

Beste elektriciens en toekomstige elektriciens! De ontwikkelaars van de populaire Elektricien Simulator hebben een geweldige verrassing voor jullie in petto. Om hun nieuwste DLC "Slimme Apparaten" te vieren, organiseren ze een spannende wedstrijd waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten om een gloednieuw slim apparaat te ontwerpen!

Hoe werkt de wedstrijd?

De regels zijn eenvoudig, maar het plezier is gegarandeerd! Hier zijn de stappen die je moet volgen om deel te nemen aan de wedstrijd:

  • Ontwikkel een geheel nieuw slim apparaat-concept met een beschrijving van zijn functie en doel.
  • Word lid van de officiële Discord-server van het spel en plaats je idee onder het "Wedstrijdkanaal".
  • De jury selecteert de winnaar op basis van creativiteit en innovatie.
  • De gelukkige winnaar ontvangt de Elektricien Simulator en de nieuwste Slimme Apparaten DLC als prijs!

De deadline voor het indienen van jouw ideeën is 9 juni (vrijdag) om 19:00 uur Midden-Europese Zomertijd. De resultaten worden bekendgemaakt op 12 juni (maandag) om 16:00 uur Midden-Europese Zomertijd. Noteer deze datum in je agenda en volg de officiële kanalen van het spel om de winnaar op een spannend moment te ontdekken!

Waarom zou je meedoen?

Deze wedstrijd is een geweldige kans om jouw creativiteit en verbeeldingskracht te laten zien. Wie weet zal jouw unieke Smart Device-concept in toekomstige updates van Electrician Simulator of zelfs in andere spellen worden gebruikt! Bovendien kun je het spel en de DLC gratis krijgen als je wint.

Heb je inspiratie nodig?

Als je nog geen idee hebt welk soort Smart Device je wilt ontwerpen, zijn er veel manieren om inspiratie te vinden. Je kunt kijken naar de huidige trends in de technologiebranche of gewoon je fantasie de vrije loop laten en bedenken welk soort apparaat het leven van een elektricien gemakkelijker zou maken.

Hoe kun je Electrician Simulator spelen?

Als je Electrician Simulator nog niet hebt gespeeld, is dit het perfecte moment om te beginnen! Je kunt het spel en de DLC "Smart Devices" direct kopen bij Keyfuchs. Haal jouw Electrician Simulator Key en start jouw avontuur als elektricien in de virtuele wereld.

Wij wensen alle deelnemers veel succes bij de wedstrijd! Laat jouw creativiteit de vrije loop en laat ons jouw visies van de toekomst zien. Blijf op de hoogte van de officiële kanalen van Take IT Studio! en Gaming Factory voor updates en meer informatie. Veel plezier met het ontwerpen van jouw Smart Device!

Over de auteur