Watch Dogs 3 - Derde deel zal 'Legion' heten

17 Juni 2019, 00:00 / by Tom Schwiha
Watch Dogs 3 - Derde deel zal 'Legion' heten

Volgens de laatste geruchten zou Watch Dogs 3: Legion al in 2019 op de E3 in Los Angeles worden voorgesteld. Een release voor 2020 zou ook nog mogelijk zijn, waardoor er drie jaar na Watch Dogs 2 een opvolger zou verschijnen. Ubisoft zou zich hiermee een jaar meer tijd hebben gelaten dan bij deel 1 en 2 van de Watch Dogs-serie.

Omdat er nog geen officiële informatie van Ubisoft is, moet je dus vertrouwen op de geruchten. Deze begonnen al in het begin van 2018, nadat er een patch voor Watch Dogs 2 was verschenen. Met deze patch werd het einde van het spel met een paar seconden uitgebreid. In deze uitbreiding krijg je een radiobericht van een Deadsec-hackergroep die meldt dat de groep zich over de hele wereld heeft verspreid.

Dit bericht wordt verzonden vanuit coördinaten die naar de miljoenenstad Londen leiden. Een andere hint kwam van de Ubisoft-KI genaamd Sam, die gebruikers van de Ubisoft Club-app helpt bij problemen. Wie Sam iets vroeg over Watch Dogs 3, kreeg het antwoord: "Watch Dogs 3 is nog niet klaar. Maar de laatste early build die ik heb getest, was erg netjes. Het ontwikkelaarsteam doet wonderen, ik kan niet wachten om het uit te proberen!" Naast deze hints van Ubisoft zijn er nog meer geruchten uit de Watch Dogs-fanscene.

Volgens geruchten ist de titel van deel drie al bekend en zou "Watch Dogs Legion" gaan heten. Naast het veranderen van het continent, zouden er ook nog andere grote veranderingen aankomen.

Het spel zou niet meer met zoveel grote wapens komen en zich meer gaan concentreren op hacken en vechten met de vuisten. Er zou ook een karakter-editor aan komen, waardoor je naast een uniek uiterlijk ook voor het eerst een vrije keuze aan gender zou hebben.

Verder heeft de Twitter gebruiker "Wario64" een Tweet geplaatst waarin hij rapporteert dat Watch Dogs Legion al kort op Amazon Uk stond gelisteerd op https://amzn.to/2IewqD2.

De producttekst was: "Watch Dogs Legion is set in a near-future, dystopian version of London. It's a post-Brexit world in which society, politics and technology have changed and altered London's fortunes."

Watch Dogs Legion zal dus spelen in een Londen in de nabije toekomst, dat getekend is door dystopie - het tegenovergestelde van een utopie. De Brexit ligt al jaren achter ons en heeft de samenleving, politiek en technologie sterk beïnvloed. Het is afwachten of het iets te maken heeft met George Orwell's roman 1984. Van 11 tot en met 14 juni 2019 is de E3 in Los Angeles en Ubisoft zal er ongetwijfeld meer vertellen. Naast een releasedatum en eerste beelden, zullen er misschien al eerste trailers of gameplay-beelden zijn, die we u natuurlijk zullen toezenden.

 

Update 20.08.2019:

We hebben alvast de eerste prijzen voor je opgezocht voor het pre-orderen van Watch Dogs: Legion.

Over de auteur