COD Black Ops Cold War - Wat kan je verwachten van Call Of Duty Black Ops Cold War

07 November 2020, 07:30 / by Fabian Rossbach
COD Black Ops Cold War - Wat kan je verwachten van Call Of Duty Black Ops Cold War

Fans van het razend populaire spel 'Call Of Duty' hoeven niet lang meer te wachten. 13 november is de langverwachte release van 'Black Ops Cold War' eindelijk te verkrijgen. 

Een van de meest gespeelde first-person shooter computerspellen!

'Call of duty' hoeft bij gamefanaten al lang geen introductie meer te hebben. Deze first-person shooter game heeft maar één doel voor ogen: de oorlog beleven vanuit eigen gezichtsveld. Uitgerust met verschillende wapens gaan spelers over de hele wereld de strijd aan in single- of multiplayer games.

Ontwikkelaar 'treyarch' is met deze game niet aan zijn proefstuk toe. Al sinds 2004 werden heel wat 'Call Of Duty' games met groot succes gereleased. Maar ook op gebied van sportgames hebben ze enkele pareltjes op hun palmares staan, met een specifieke voorkeur voor hockeygames. Denk hierbij aan NHL 2K2 en NHL 2K3 en olympic hockey Nagano '98. Ook games als Spiderman, Max steel en Die by the sword mogen ze op hun teller zetten.

Wat we mogen verwachten van de nieuwe release?

Ook 'Black Ops Cold War' komt weer met heel wat nieuwe opties en interessante gameplay. Wij sommen de belangrijkste punten alvast voor je op!

Terugkeer van de zombies

De ontwikkelaar van deze game heeft altijd een speciaal paradepaardje gehad: zombies! Dat deze terugkeren is een reden te meer om de game te spelen. In welke vorm dat zal gebeuren is echter nog niet bekend.

Historische figuren

Wie houdt van geschiedenis zal ongetwijfeld een vreugdesprongetje maken bij het nieuws dat verschillende historische personages in de game geplaatst worden. Zo zagen we Amerikaans president Ronald Reagan reeds verschijnen in de eerder vrijgegeven trailer.

Vertrouwde gezichten

Ook enkele vertrouwde gezichten maken hun terugkeer. Verschillende personages uit het eerste deel van de Black Ops-reeks. Jason Hudson, Alex woods en vele anderen zullen ook nu aanwezig zijn.

Cross-play

De Multiplayer versie van de nieuwe release zal volledig cross-play zijn. Dat betekent dat het niet belangrijk is of je de game vanop pc of console speelt. Je voortgang wordt bijgehouden en je speelt een game tegen spelers op andere toestellen.

Next-gen

Ook wanneer je van plan bent de nieuwe playstation 5 aan te schaffen, speel je 'Black Ops Cold War' gewoon verder. Je hoeft de game hiervoor niet opnieuw aan te kopen. Dankzij de aankoop van een cross-gen bundel kan je eenvoudig upgraden naar het nieuwe toestel.

Kijk bij onze gamekeys en vind de game via de Keyfuchs prijsvergelijking voor de laagste prijs!

Over de auteur