Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - Een spannend fantasy real-time strategy spel in de wereld van Warhammer

29 Mei 2023, 21:55 / by Fabian Rossbach
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - Een spannend fantasy real-time strategy spel in de wereld van Warhammer

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin voorgesteld

De Skulls Showcase heeft ons een nieuwe traktatie van Games Workshop gegeven: Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. In deze fantasy real-time strategy game kun je tot vier unieke facties bevelen in het uitgestrekte Warhammer Age of Sigmar universum. Geniet van een meeslepende singleplayer-campagne en uitgebreide multiplayer-modi - allemaal geïnspireerd door het populaire tabletop-spel.

Tem de wilde wereld van de beesten

Je zult in de rol van een commandant kruipen en de krachten van de Orde leiden om de vestingstad Harkanibus te verdedigen tegen de meedogenloze aanvallen van de duistere Orruk Kruleboyz. De singleplayer-campagne is geschreven in samenwerking met Black Library-auteur Gavin Thorpe en garandeert daarom een spannend en boeiend verhaal.

De wanhopige strijd om te overleven

Volg de leider van de Stormcast Eternals, Sigrun, op haar missie naar de moerassen van Ghur. Daar moet ze een mysterieuze bron van arcanische kracht vinden die het tij in de strijd om te overleven kan keren. Het meeslepende verhaal en de immersieve gameplay zorgen ervoor dat je volledig ondergedompeld wordt in de wereld van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Dynamische realtime gevechten

Realms of Ruin biedt actievolle realtime gevechten waarbij geen twee gevechten ooit hetzelfde zijn. Je zult het rijk veroveren door een verscheidenheid aan krachtige eenheden in te zetten en je troepen strategisch te upgraden. Zo zorg je ervoor dat je legers altijd klaar zijn om de uitdagingen in de meedogenloze wereld van Warhammer Age of Sigmar aan te gaan.

Strijd online om de heerschappij

Naast de singleplayer-campagne biedt Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin ook 1v1 en 2v2 cross-platform multiplayer real-time strategy modes waarin je online tegen andere Warlords kunt strijden. Bouw je eer op in casual games of test je strategie en word de ware heerser van Ghur in beoordeelde, competitieve matches.

Doe mee aan de open beta!

Kan je niet wachten om in de wereld van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin te duiken? Registreer je dan voor de aankomende open beta en wees een van de eersten die het spel kan uitproberen. Meer informatie, inclusief data, worden binnenkort bekendgemaakt. Houd dus je ogen open!

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en weggeefacties rond Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, volg je de officiële social media-kanalen op Twitter, Facebook, Instagram, Discord en YouTube. En als je het spel eenmaal uitgebreid hebt getest, vergeet dan niet om je Steam Key bij Keyfuchs te bemachtigen.

Ben jij klaar voor dit epische fantasy-avontuur? We wensen je veel plezier bij het temmen van de wilde wereld van de beesten in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin!

Over de auteur