Warhammer 40K: Darktide Patch - Nieuwe content op komst

26 Mei 2023, 06:53 / by Fabian Rossbach
Warhammer 40K: Darktide Patch - Nieuwe content op komst

Nieuwe inhoud met de nieuwste Warhammer 40K: Darktide patch

Warhammer-universum fans opgelet! De nieuwste patch voor Warhammer 40,000: Darktide brengt spannende nieuwe inhoud met zich mee. Enkele hoogtepunten zijn nieuwe missies, een tot nu toe onbekende vijand, een community-evenement en enkele interessante updates voor de in-game shop. Laten we samen eens kijken naar de belangrijkste vernieuwingen!

Rejects Unite - De inhoudsuitbreiding in vogelvlucht

Met de uitbreiding "Rejects Unite" en de bijbehorende patch kun je de volgende inhoud verwachten:

Nieuwe missies:

  1. Archivum Sycorax - Throneside: In de Habzone HL-19-24, "Throneside", moet je het Archivum Sycorax binnendringen. De ketters zouden hulp kunnen hebben gekregen vanuit het binnenste van de zwerm, en daar vermoedt men belangrijke informatie die dit zou kunnen bevestigen.
  2. Ascension Riser 31 - Transit: Deze missie maakt deel uit van het eerste community-evenement. Samen met andere spelers moet je drie uitdagingen overwinnen. Elke ontgrendelde uitdaging brengt een beloning met zich mee - de laatste daarvan zal Ascension Riser 31 zijn. Begeef je in de diepten van de Transit-Hub HL-16-11, "Chasm Terminus", om een lading Prismata-kristallen te onderscheppen en ervoor te zorgen dat ze niet in handen vallen van de ketters.

Nieuwe vijand:

The Chaos Spawn is terug: dit monster zwerft nu als vierde in zijn soort rond in Tertium.

Cosmetische items en shop-updates:

  • Een nieuwe Servitor trekt in op de Mourningstar en vervangt Brunt's Armoury op zijn vorige locatie.
  • Talrijke nieuwe cosmetische items vinden hun weg naar het spel - verdien ze door je prestaties!
  • Dankzij een nieuwe inventarisweergave kun je nu bijhouden welke cosmetische items je al hebt ontgrendeld en hoe je de bijzonder zeldzame items kunt bemachtigen.

Premium shop:

Na een pauze keert de premium shop terug met nieuwe sets cosmetische items. Kom langs en ontdek de nieuwe mogelijkheden om je personage te individualiseren!

Overigens is Darktide momenteel in het kader van de Skulls-actie afgeprijsd! Maak gebruik van de gelegenheid en bemachtig je Warhammer 40,000: Darktide key voor een koopje!

Benieuwd geworden? In de officiële CommLink en op de forums vind je meer informatie over de nieuwe functies. En nu: veel plezier bij het verkennen van de nieuwe inhoud! Haal je Steam key voor Warhammer 40K: Darktide en duik in het avontuur!

Over de auteur