Warframe - "The Seven Crimes of Kullervo" update

02 Juni 2023, 08:20 / by Fabian Rossbach
Warframe - "The Seven Crimes of Kullervo" update

De nieuwe Warframe-update "The Seven Crimes of Kullervo"

Zoals je misschien hebt gezien in de laatste Devstream 171 op vrijdag, had de volgende Duviri-update, traditioneel een "Echoes"-update, een eigen naam nodig. Zo ontstond "The Seven Crimes of Kullervo", een Warframe die zijn kracht put uit een lang vergeten verraad.

Trek je mes en snijd je een weg naar de waarheid in The Seven Crimes of Kullervo. Spelers kunnen het volgende verwachten:

  • Kullervo, onze 53e Warframe, met zijn eigen handtekening shotgun en aanpassingen
  • Een nieuwe "Dungeon"-eiland op Duviri met een tijdelijk evenement bij de release
  • De Gauss-Kresnik-collectie
  • Nieuwe decreten om uit te kiezen, inclusief gecorrumpeerde decreten
  • Nieuwe statische Undercroft-portalen
  • Nieuwe TennoGen
  • En nog veel meer!

Kullervo: De 53e Warframe met handtekening shotgun en aanpassingen

De nieuwe Warframe Kullervo staat centraal in de aankomende update. Laat je verrassen door zijn indrukwekkende kracht en unieke vaardigheden. Kullervo zal worden uitgerust met zijn eigen handtekening shotgun en biedt je de mogelijkheid om je eigen aanpassingen te maken.

Dungeon-eiland op Duviri: Een tijdelijk evenement wacht op je

Bereid je voor op een nieuwe uitdaging! Een Dungeon-eiland op Duviri zal worden opgenomen in de update "The Seven Crimes of Kullervo". Bij de release van de update kun je deelnemen aan een tijdelijk evenement en waardevolle beloningen verdienen.

Meer spannende inhoud: decreten, Undercroft-portalen en meer

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je in de update ook nieuwe decreten verwachten om uit te kiezen, inclusief gecorrumpeerde decreten die je avonturen in Warframe nog interessanter maken. Bovendien worden statische Undercroft-portalen geïntroduceerd die zorgen voor extra strategische mogelijkheden.

TennoGen: Nieuwe skins en aanpassingsmogelijkheden voor je Warframes

Verheug je op nieuwe TennoGen-inhoud in de update "The Seven Crimes of Kullervo". Breid je arsenaal aan skins en aanpassingsopties voor je Warframes uit en laat je persoonlijke stijl zien in de wereld van Warframe.

Conclusie: Een update vol spannende vernieuwingen

De Warframe-update "The Seven Crimes of Kullervo" belooft veel nieuwe inhoud die het spelplezier nog verder zal vergroten. Van een nieuwe Warframe tot een Dungeon-eiland en van nieuwe decreten tot TennoGen-skins - er zijn genoeg redenen om uit te kijken naar de update. Als je nog geen Warframe-Key hebt of op zoek bent naar meer Steam Keys, kijk dan eens op Keyfuchs!

Over de auteur