WarCraft 3: Reforged - Release bevestigd voor 2019 en wijzigingen in het verhaal zijn verwijderd

12 November 2019, 21:32 / by Fabian Rossbach
WarCraft 3: Reforged - Release bevestigd voor 2019 en wijzigingen in het verhaal zijn verwijderd

WarCraft 3 Reforged is gepland voor release in 2019, volgens de laatste informatie van Blizzard. Op BlizzCon 2019 bevestigde Robert Bridenbecker (Executive Director en Vice President van Blizzard) dat WarCraft 3 Reforged dit jaar zal worden uitgebracht. Dit laat Blizzard met iets minder dan 6 weken over om het spel uit te brengen.

WarCraft 3: Reforged gesloten bèta

Al sinds 1 november 2019 draait de gesloten bèta van de multiplayer van WC 3 Reforged op de PC. De omvang van de bèta is nog steeds relatief klein in vergelijking met de latere omvang. Naast 1 vs 1 zijn er 2 vs 2 wedstrijden om uit te kiezen, die gespeeld kunnen worden met mensen en orcs. Om deel te nemen aan de bèta, heb je een virtual ticket nodig voor BlizzCon 2019 of een WarCraft 3 Reforged Key uit de voorverkoop.

Het verhaal van Warcraft 3 Reforged is niet langer veranderd.

Oorspronkelijk was Blizzard van plan om het verhaal van WC3 een beetje te veranderen. Het idee was om bepaalde onderdelen van de singleplayer-campagne aan te passen aan het World of Warcraft-verhaal. Tegelijkertijd zouden sommige populaire personages uit het WC-universum wat meer tijd moeten krijgen in het verhaal. Onder hen zouden Jaina Proudmoore en Sylvanas Windrunner zijn geweest.
Op BlizzCon was er veel kritiek van de fans over de geplande veranderingen. Blizzard heeft dit nu serieus genomen en alle veranderingen terzijde geschoven.
Heb jij nog geen sleutel voor WarCarft 3 Reforged? dan hebben wij binnenkort de juiste aanbiedingen voor jou. Vind de goedkoopste Blizzard WarCraft 3 Battle.net Key in de prijsvergelijking van Keyfuchs. Dus niets staat je spelplezier in de weg!

Meer over de spellen in deze post
Over de auteur