War Thunder - Screenshotwedstrijd - De kunst van virtuele fotografie

18 September 2023, 08:59 / by Fabian Rossbach
War Thunder - Screenshotwedstrijd - De kunst van virtuele fotografie

De War Thunder Screenshotwedstrijd

Hé gamer! Heb je ooit een adembenemend moment vastgelegd in War Thunder en gedacht: "Dit zou een geweldige screenshot zijn!"? Dan is de War Thunder Screenshotwedstrijd iets voor jou.

De makers van War Thunder organiseren regelmatig een screenshotwedstrijd waarbij ze de beste snapshots uit het spel belonen. En het beste van alles? De winnaars krijgen 300 Golden Eagles (GE) bijgeschreven op hun account!

Zo neem je deel aan de wedstrijd

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je je screenshot indienen in de War Thunder Steam Community Hub met de juiste tag. Voor de huidige wedstrijd zou dat bijvoorbeeld #WTscreen85 zijn.

Maar let op: er zijn enkele regels waar je rekening mee moet houden. Je screenshot moet een voertuig bevatten met een bewapening van 13 mm of minder, en je mag geen bewerkingssoftware of andere visuele verbeteringen gebruiken. In plaats daarvan kun je de ingebouwde filters en instellingen van War Thunder gebruiken.

De winnaars van de wedstrijd

Nadat de inzendtermijn is verstreken, worden er zes winnaars geselecteerd - drie door de community en drie door een jury. Elke winnaar ontvangt 300 GE als beloning. Dat zijn toch goede nieuws, nietwaar?

Adembenemende screenshots maken - enkele tips

Als je nu denkt: "Ik wil ook winnen!", dan heb ik hier een paar tips voor je over hoe je adembenemende screenshots kunt maken in War Thunder.

  • Tip 1: Maak gebruik van licht. Of het nu fel zonlicht is of het zwakke maanlicht, de juiste verlichting kan je screenshot echt laten opvallen.
  • Tip 2: Experimenteer met perspectieven. Probeer verschillende invalshoeken uit en wees creatief!
  • Tip 3: Soms is minder meer. Een eenvoudige, duidelijke screenshot kan net zo indrukwekkend zijn als een vol slagveld.

Met deze tips en een Steam Key voor War Thunder kun je meteen aan de slag en wie weet ben jij de volgende winnaar van de screenshot-wedstrijd. Veel succes!

Over de auteur