War Thunder - La-5FN is nu beschikbaar

21 Maart 2023, 22:45 / by Tom Schwiha
War Thunder - La-5FN is nu beschikbaar

Vandaag, op 21 maart 2021, is het de 79e verjaardag van de eerste vlucht van de La-5FN. De Sovjetjager werd ontworpen door Semyon Lavochkin en ontwikkelde zich al snel tot een sterke concurrent van de Duitse Bf 109. Om deze verjaardag te vieren, heeft ontwikkelaar Gaijin Entertainment besloten om de La-5FN vandaag toe te voegen aan het spel "War Thunder". Van 21 maart (14:00 GMT) tot 24 maart (12:00 GMT) is de jager beschikbaar in de Duitse onderzoekstak voor Golden Eagles.

De La-5: een sterke concurrent op het slagveld

De La-5 was een opvolger van de LaGG-3 en werd ontwikkeld om de inline-motor te vervangen door een krachtigere Shvetsov ASh-82 stermotor, die wijdverspreid was in de Sovjet-Unie. Hierdoor kon de USSR snel een groot aantal nieuwe jagers produceren. De La-5 bleek in gevechten net zo sterk te zijn als de Duitse Bf 109 en de modificaties ervan werden tot het einde van de oorlog ingezet.

La-5FN: een must-have voor fans van War Thunder

De La-5FN zal zeer waarschijnlijk een van de meest gewilde jagers in het spel worden, vooral voor degenen die graag aan de Sovjetzijde vechten. Met zijn hoge snelheid en bewapening is de La-5FN in staat om zowel vijandelijke vliegtuigen als gronddoelen effectief te bestrijden.

Golden Eagles: de beslissing om te kopen

Om de La-5FN direct te kunnen gebruiken, moeten spelers Golden Eagles kopen, die verkrijgbaar zijn in de War Thunder-winkel. De beslissing of men geld in het spel wil investeren, moet echter goed worden overwogen. Hoewel het k

Over de auteur