Sea of Thieves - Vier het vijfjarig jubileum

22 Maart 2023, 21:38 / by Fabian Rossbach
Sea of Thieves - Vier het vijfjarig jubileum

Het vijfde jubileum van Sea of Thieves wordt groots gevierd: met feature films, in-game events en login bonussen. Maar het beste moet nog komen: van 25 tot 27 maart vindt het Community Weekend plaats. Het wordt een opwindend weekend vol cadeaus, zeilacties en een enorme hoeveelheid kansen om buit te bemachtigen.

Reis van je leven

Ter gelegenheid van het jubileum werd op 20 maart een documentaire uitgebracht die de reis van de ontwikkelaars van Sea of Thieves laat zien sinds het begin van de ontwikkeling van het piratenavontuur. Het is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe Sea of Thieves tot leven is gekomen. De documentaire biedt inzicht in het ontwikkelingsproces van het piratenavontuur en interviews met de ontwikkelaars.

Twee keer zo leuk

Dit weekend vindt de Community Emissary Grade Challenge plaats. Het duurt 48 uur en begint op 25 maart om 10:00 UTC. De uitdaging omvat het gezamenlijk verhogen van de Community Emissary Grade op Twitter, Facebook, Reddit, YouTube en Instagram. De enige vereiste is het wijzigen van de hashtag van #SeaOfThievesCommunityDay naar #SoTAnniversaryPromo. Door het verhogen van de Grade worden vermenigvuldigers geactiveerd die van toepassing zijn op goud, reputatie, bekendheid en loyaliteit. De hoogste Grade beloont met tweeënhalf keer zoveel beloningen als normaal.

Login Bonus Bonanza

Een week na de start van het jubileum wordt een bijzonder royale login-bonus aangeboden. Naast de Community Day-vlag is er ook een speciale Gilded Flag of Fellowship en het Baker's Barrel Disguise Emote. Bijzonder interessant is de gratis Pirate Legend Voyage die voor alle spelers beschikbaar is. De reis kan ook worden ondernomen door piraten die deze hoge rang nog niet hebben bereikt.

50 miljoen Ancient Coins

Zodra de Community Emissary Grade de hoogste waarde heeft bereikt, zullen er veel Ancient Skeletons te vinden zijn. De eerste 50 miljoen spelers die deze speciale skeletten vernietigen, krijgen Ancient Coins. Deze kunnen in het spel worden uitgegeven

Over de auteur