Journalist - Hoch qualifiziert

07 Februari 2024, 15:53 / by Tom Schwiha
Journalist - Hoch qualifiziert

Nightingale: Het nieuwe survival-spel op Steam start eerder dan verwacht

Meta Titel: Nightingale Early Access op Steam start eerder Korte Meta Titel: Eerdere start voor Nightingale op Steam Meta Beschrijving: Nightingale, het nieuwe fantasy survival-spel, komt eerder op Steam. Ontdek alles over de vervroegde releasedatum. Kortere Meta Beschrijving: Nightingale start eerder in Steam Early Access. Wees klaar voor het survival-avontuur. URL: nightingale-eerdere-start-steam

Nightingale: Een nieuwe survival-ervaring wacht op je

Goed nieuws voor alle survival game enthousiastelingen: Nightingale, het langverwachte fantasy survival-spel, heeft zijn releasedatum op Steam vervroegd. Oorspronkelijk gepland voor een later tijdstip, zal het spel nu twee dagen eerder in Early Access starten, een ontwikkeling die de community ongetwijfeld zal enthousiasmeren.

Wat maakt Nightingale bijzonder?

Nightingale combineert verschillende elementen van populaire role-playing games en survival games en haalt inspiratie uit titels als Skyrim en Valheim. Of je nu het meest geniet van het craften en verkennen of van de PvE-elementen, Nightingale biedt een rijke en meeslepende ervaring. De aankondiging van Inflexion Games dat Nightingale al op dinsdag 20 februari in Early Access zal starten, brengt fans van het genre eerder dan verwacht naar de mysterieuze wereld van de Faewilds.

Een succesvolle testrun

De beslissing om de releasedatum te vervroegen volgt op een succesvolle testrun op 2 februari, waarbij 48.000 spelers betrokken waren. Volgens een persbericht verliep alles soepel, wat de ontwikkelaars ertoe bracht om Early Access te openen en spelers de mogelijkheid te geven om eerder dan gepland echte Realmwalkers te worden.

Een kijkje in de wereld van Nightingale

Nightingale is beïnvloed door Victoriaanse ontwerpen en creëert een duistere sfeer die spelers meteen in zijn greep houdt. Na een ramp die de portalen waarmee mensen zich verplaatsen vernietigt, bevindt de speler zich gestrand. Het doel is om het portalennetwerk te heropenen en terug te keren naar de titelstad Nightingale - een onderneming die moed en overlevingsvaardigheden vereist.

Ben je klaar voor Nightingale?

Arran Flynn, CEO van Inflexion Games, benadrukte dat de eerdere start de community niet alleen in staat stelt om eerder in het spel te duiken, maar het ontwikkelingsteam ook tijd geeft om eventuele opstartproblemen op te lossen voordat het verwachte drukke weekend begint. Met zijn indrukwekkende ontwerp en unieke mix van survival- en RPG-elementen staat Nightingale klaar om een hoogtepunt te worden onder de Steam-spellen. Zorg ervoor dat je systeem voldoet aan de vereisten en maak je klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van Nightingale. Als je ondertussen op zoek bent naar meer spanning, werp dan een blik op onze lijst met de beste zombie-spellen.

Over de auteur