World of Warships - Update 12.4

25 Mei 2023, 07:22 / by Fabian Rossbach
World of Warships - Update 12.4

Update 12.4 voor World of Warships komt eraan!

Vrienden van zeeslagen, let op! Update 12.4 voor World of Warships staat voor de deur en brengt veel nieuws en verbeteringen met zich mee. Maar let op: vanwege de update zullen de servers tijdelijk niet beschikbaar zijn. Hier vind je alle belangrijke informatie over de update en de onderhoudstijden.

Wanneer vindt het serveronderhoud plaats?

De servers van World of Warships zijn op 25 mei 2023 tijdelijk niet bereikbaar om de nieuwe update te installeren. De exacte tijdsvensters voor de verschillende regio's zijn:

  • Azië: 05:00–08:00 UTC+8
  • EU: 07:00–10:00 CEST (UTC+2)
  • NA: 24 mei, 03:00 AM–06:00 AM PT (UTC–7)

Houd er rekening mee dat de onderhoudstijden voorlopig zijn en nog kunnen veranderen. De ontwikkelaars verontschuldigen zich bij voorbaat voor eventuele ongemakken.

Wat brengt update 12.4?

Update 12.4 heeft veel te bieden! Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste nieuwe functies en wijzigingen:

  1. Europese torpedobootjagers in Early Access
  2. De terugkeer van de konvooien
  3. Pan-Amerikaanse kruisers
  4. Dokyard
  5. Battle Pass
  6. Herhaalde toegang tot gevechten met hetzelfde schip
  7. Bijgewerkte meldingen
  8. Arsenaal
  9. Clan-gevechten: Seizoen 21
  10. Ruzies
  11. Popeye de zeeman
  12. Inhoud toegevoegd en wijzigingen aangebracht
  13. Spelbalanswijzigingen
  14. Overige wijzigingen

Nadat je de update hebt gedownload, wordt deze automatisch geactiveerd. Houd er echter rekening mee dat de update van de client en de server afzonderlijk plaatsvindt - terwijl je gameclient onmiddellijk wordt bijgewerkt, kan het even duren voordat de servers in alle regio's zijn bijgewerkt.

Gratis Warships Premium-account voor attente lezers!

Tot slot hebben we nog een kleine verrassing voor je: als attente lezer van ons artikel kun je een dag Warships Premium-account cadeau krijgen! Om dit cadeau op te halen, hoef je alleen maar op de knop "Cadeau ophalen" te klikken. De dag van het Warships Premium-account begint direct na de klik.

Update 12.4 voor World of Warships klinkt veelbelovend en we zijn benieuwd hoe de nieuwe functies en wijzigingen het spel zullen beïnvloeden. Als je nog geen account hebt, is dit misschien het juiste moment om in het spel te stappen! Vergeet niet om bij ons te zoeken naar goedkope Steam Keys voor World of Warships en veel plezier met gamen!

Over de auteur