Dead By Daylight Update 7.7.0 - Ingrijpende veranderingen

23 April 2024, 18:18 / by Tom Schwiha
Dead By Daylight Update 7.7.0 - Ingrijpende veranderingen

Met de nieuwste Update 7.7.0 voor Dead By Daylight, dat op 23 april is uitgebracht, ervaren spelers een reeks spannende vernieuwingen en verbeteringen. De update biedt niet alleen een herziening van de winkel en het selecteren van personages, maar ook significante aanpassingen aan de moordenaars en gameplay-mechanismen.

Nieuwigheden in de Winkel en het Karaktersysteem

De Winkel in Dead By Daylight is volledig herzien en presenteert zich nu in een nieuw jasje. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe Winkel is de Uitgelichte Pagina, waar de nieuwste releases en hoofdstukken worden gepresenteerd. Daarnaast is er de Wekelijkse Cadeau-functie, waarmee spelers wekelijkse beloningen kunnen claimen.

De introductie van toegewijde pagina's voor Killers en Overlevers vergemakkelijkt het aanpassen van de personages en hun cosmetica. Spelers kunnen nu cosmetica en personages selecteren zonder ze meteen te hoeven uitrusten. Ze hebben de mogelijkheid om verschillende combinaties te previewen voordat ze ze ontgrendelen en pas daarna hun keuze te bevestigen.

Verbeteringen in Karaktervaardigheden en Add-Ons

De Tweelingen hebben enkele interessante updates ontvangen. De mogelijkheid om Victor op elk moment terug te roepen, de vermindering van de omschakeltijd naar Charlotte en de visuele indicatoren die Victor's kwetsbaarheid aangeven, zijn slechts enkele van de vernieuwingen die de spelervaring met deze personages verbeteren.

De Blight ondergaat ook nuttige aanpassingen. De verbeterde botsingsdetectie en de veranderingen aan de Add-Ons zoals de Oproepsteen en Zielechemie optimaliseren aanzienlijk de gameplay van deze Killer.

Gameplay Mechanismen en Omgevingsupdates

Nieuwe mechanismen voor schadeaanduiding aan generatoren en de herziening van het menu voor Wedstrijddetails stellen spelers in staat tijdens het spel toegang te krijgen tot meer informatie en deze effectiever te gebruiken. De wijzigingen aan de Haddonfield-kaart zijn gericht op het verbeteren van de spelervaring door de navigatie en gameplay te vergemakkelijken.

Uitgebreide Bugfixes en PTB Aanpassingen

Een uitgebreide lijst met bugfixes verbetert de stabiliteit en de spelervaring. Van audioproblemen tot specifieke bugs bij personages en omgevingen zijn verschillende problemen aangepakt. Bovendien bieden de wijzigingen die zijn doorgevoerd na de Public Test Build (PTB) verdere optimalisaties en feedback van de community.

Conclusie

De Update 7.7.0 brengt Dead By Daylight niet alleen naar de nieuwste stand van de technologie, maar verbetert ook tal van aspecten van het spel, van de gebruikersinterface tot de kernspelmechanismen. Deze updates maken het spannender dan ooit om in de duistere wereld van Dead By Daylight te duiken. Of je nu als Killer door de nacht sluipt of als Overlever vecht voor je leven, de vernieuwingen zullen zeker je spelervaring verrijken.

Over de auteur