UNDECEMBER Zodiac Pass 3 - Nieuw seizoen, nieuwe beloningen in één oogopslag

26 Mei 2023, 08:36 / by Fabian Rossbach
UNDECEMBER Zodiac Pass 3 - Nieuw seizoen, nieuwe beloningen in één oogopslag

Zodiac Pass 3 in UNDECEMBER

Hallo Rune Hunters! Het nieuwe seizoen van de Zodiac Pass in UNDECEMBER is begonnen! Met de nieuwe pas krijg je veel beloningen en voordelen op je reis. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het derde seizoen van de Zodiac Pass.

Wat is de Zodiac Pass?

De Zodiac Pass is een evenement in UNDECEMBER, waarbij je door het voltooien van missies EXP kunt verzamelen en je pasniveau kunt verhogen. Bij elke niveauverhoging worden verschillende beloningen ontgrendeld. De voortgang van de Zodiac Pass wordt bijgehouden binnen je account en de beloningen zijn beschikbaar tot niveau 20.

Duur van de Zodiac Pass 3

Zodiac Pass 3 loopt van 25 mei (na de onderhoudsperiode) tot 8 juni (voor de onderhoudsperiode) (UTC+9).

Zodiac Pass-missies

Je kunt de missies van de Zodiac Pass bekijken via het "Evenementen"-symbool in het spel. Er zijn dagelijkse missies en seizoensmissies. Tijdens de Zodiac Pass-periode worden er dagelijks 5 missies aangeboden die je kunt voltooien om Pass-EXP te verdienen.

Zodiac Pass-beloningen

  • Normale beloningen: ontvang je wanneer je Zodiac Pass-level stijgt.
  • Premium-beloningen: ontvang je wanneer je de Premium Pass koopt en je Zodiac Pass-level verhoogt.

Informatie over de Premium Pass

Als je de Premium Pass koopt, ontvang je naast de normale beloningen ook premium-beloningen wanneer je Pass-level stijgt. Het kopen van de Premium Pass geeft je speciale voordelen tijdens het Pass-seizoen. Om de Premium Pass te activeren, zijn 455 diamanten vereist. Je gekochte Premium Pass en de voordelen zijn alleen geldig tijdens de Zodiac Pass 3-periode.

Aanwijzingen voor de Zodiac Pass 3

  1. De periode en details van de Zodiac Pass kunnen veranderen.
  2. Vergeet niet om je geactiveerde beloningen in te wisselen vóór het einde van de periode (vóór de onderhoudsperiode op 8 juni).

Gebruik de Zodiac Pass in UNDECEMBER en beleef nog meer plezier op je nieuwe reis! En als je nog meer spannende spellen wilt ontdekken, bekijk dan onze Steam Keys op Keyfuchs. Veel plezier en succes!

Over de auteur