Ubisoft Forward 2024 - Alle grote aankondigingen

11 Juni 2024, 19:38 / by Fabian Roßbach
Ubisoft Forward 2024 - Alle grote aankondigingen

De zomer van de gaming-showcases is in volle gang en Ubisoft heeft het podium betreden met zijn 2024-editie van Ubisoft Forward. De presentatie richtte zich op aankomende titels en updates voor bestaande spellen. Ontdek hier alles over de grootste hoogtepunten en nieuwtjes die Ubisoft heeft aangekondigd voor het jaar 2024.

Overzicht van de belangrijkste aankondigingen

Ubisoft gaf uitgebreide inzichten in Star Wars Outlaws en Assassin's Creed Shadows, evenals updates voor Skull and Bones, Rainbow Six Siege, XDefiant, The Crew Motorfest en meer. Ook kreeg de Prince of Persia: The Sands of Time Remake een update, zij het met een vertraagde release. Duik in de details van de afzonderlijke spellen en ontdek wat je te wachten staat.

Star Wars Outlaws: Nieuwe avonturen in een ver, ver verwijderde melkweg

De presentatie begon met een diepgaande blik op Star Wars Outlaws. Protagonist Kay zal haar vaardigheden verbeteren door experts op te sporen die haar nieuwe trucs kunnen leren. Een gameplay-video toonde intense ruimtegevechten waarbij Kay's schip, de Trailblazer, het opnam tegen Junkros-vechters boven Tatooine. Daarnaast werden details onthuld over het beheren van de reputatie binnen de onderwereldfracties.

Assassin's Creed Shadows: Dodelijke precisie

Een uitgebreide gameplay-trailer toonde de indrukwekkende vaardigheden van de hoofdpersonages van Assassin's Creed Shadows. Yasuke en Naoe lieten hun dodelijke technieken zien terwijl ze corrupte autoriteiten uitschakelden. De combinatie van samoerai-training en shinobi-vaardigheden beloofde een spannende spelervaring.

Skull and Bones: Nieuwe uitdagingen op volle zee

Skull and Bones krijgt aanzienlijke inhoudsupdates in de komende seizoenen. Nieuwe bedreigingen zoals de Hubac-tweelingen en een kolossale Megalodon-haai zullen de zeewaardigheid van spelers testen. Er zullen nieuwe tools voor vlootbeheer en mogelijkheden voor uitbreiding van het piratenimperium worden geïntroduceerd.

Prince of Persia: The Lost Crown en The Sands of Time Remake

Ter ere van het 35-jarig jubileum van de Prince of Persia-serie werden verschillende aankondigingen gedaan. Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe uitdagingen, waaronder goddelijke beproevingen en gevechtsopdrachten. Een ander hoogtepunt was de aankondiging van de remake van The Sands of Time, die nu gepland staat voor 2026.

Avatar: Frontiers of Pandora: Nieuwe avonturen in het Pandora-universum

Na een lange stilte werd Avatar: Frontiers of Pandora weer in de schijnwerpers gezet. De eerste verhaaluitbreiding, The Sky Breaker, zal op 16 juli beschikbaar zijn en spelers laten vechten tegen de RDA om de eenheid van de Na'vi-clans te beschermen.

The Crew Motorfest: Nieuwe horizonten in de racesport

The Crew Motorfest gaat in jaar 2 van start in november 2024. Spelers kunnen uitkijken naar een nieuw eiland, nieuwe voertuigen en frisse afspeellijsten die de race-ervaring zullen uitbreiden.

Anno 117: Pax Romana: Bouw het Romeinse Rijk op

Een nieuwe trailer voor Anno 117 toonde hoe spelers als Romeinse gouverneurs hun provincies naar welvaart leiden. Het zal belangrijk zijn om handelsallianties te smeden en strategisch te bouwen om het Romeinse Rijk te versterken.

Meer updates en aankondigingen

  • XDefiant begint zijn eerste seizoen op 2 juli met nieuwe kaarten, wapens en een Capture the Flag-modus.
  • Monopoly krijgt een digitale adaptatie voor pc, die in september zal verschijnen.
  • For Honor brengt vanaf 13 juni nieuwe inhoud en het krachtige Muramasa-zwaard naar het spel.

Deze aankondigingen en updates laten zien dat Ubisoft in 2024 een opwindende tijd voor gamers in petto heeft. Van nieuwe avonturen in verre melkwegstelsels tot historische veroveringen, er valt veel te verwachten.

Over de auteur