Ubisoft - Far Cry 7 en Far Cry Multiplayer in ontwikkeling

28 Januari 2023, 08:49 / by Fabian Rossbach
Ubisoft - Far Cry 7 en Far Cry Multiplayer in ontwikkeling

Insiderinformatie geeft ons gegevens over de ontwikkeling van twee nieuwe Far Cry-spellen bij Ubisoft. Wat er tot nu toe bekend is, kun je hier lezen.

We moeten toegeven dat de informatie die we hebben over de twee spellen die bij Ubisoft in ontwikkeling zijn, erg mager is. Oorspronkelijk zou het een enkel spel zijn, maar de ontwikkelaar besloot op het laatste moment twee afzonderlijke games te maken. Far Cry 7 zal waarschijnlijk een singleplayer-ervaring zijn en het andere een puur multiplayer-titel. Intern heeft Far Cry 7 de projectnaam Blackbird gekregen, Far Cry Multiplayer draagt de naam Project Maverick. Er wordt verwacht dat beide projecten sterk onder invloed staan van Ubisoft Montreal. De zeldzame details over Far Cry Multiplayer vertellen ons dat het spel zich afspeelt in de wildernis van Alaska en meer een overlevingsgame dan een shooter zal zijn. Een vergelijkbaar setting wordt ook verwacht voor Far Cry 7.

Aangezien dit lekken zijn die in een zeer vroeg stadium van de ontwikkeling van beide spellen zijn verspreid, moeten we voorzichtig zijn. De geplande releasedatum is momenteel herfst 2025 en dat alleen al verduidelijkt het vroege stadium van de spellen. Ubisoft zelf reageert niet op geruchten over de twee projecten.

Over de auteur