Travellers Rest - Nieuwe hoogtepunten in één oogopslag

02 Juni 2023, 05:36 / by Fabian Roßbach
Travellers Rest - Nieuwe hoogtepunten in één oogopslag

Weekend aanbieding met korting bij Travellers Rest

Beste gastheren en -vrouwen! De ontwikkelaars hopen dat jullie veel plezier hebben met de nieuwe update van Travellers Rest. We hebben geweldig nieuws voor jullie en willen jullie wijzen op een speciale aanbieding. Op dit moment is er de grootste korting ooit beschikbaar voor dit spel. Dus als je het nog niet hebt, is dit het juiste moment om toe te slaan! Maar wees snel, want deze korting is alleen geldig tot 15 juni.

Bob en Nugget als knuffelbeestjes

Het Travellers Rest universum wordt nu nog gezelliger! Maak plaats in je taverne voor de vriendelijke golem Bob en zijn kip Nugget als knuffel. In samenwerking met Makeship is deze limited edition knuffel alleen verkrijgbaar tot 21 juni. Zo kun je ook thuis genieten van de sfeer van je taverne. Bestel je Bob en Nugget knuffel direct op de Makeship-website.

Ondersteunenswaardige projecten van vrienden

Naast het nieuws rondom Travellers Rest willen we jullie ook wijzen op twee spannende projecten van onze vrienden, die wij absoluut de moeite waard vinden om te ondersteunen:

  1. Solarpunk: Onze vrienden van rokaplay zijn onlangs gestart met een Kickstarter-campagne voor hun nieuwe project Solarpunk. Het is een gezellig survival-craft spel in de wereld van zwevende eilanden. Bekijk het project, ondersteun het en voeg het toe aan je verlanglijstje: Solarpunk op Steam.
  2. Ocelot Sunrise: Een ander spannend project is Ocelot Sunrise, een top-down actiespel van CostaBlanca Studio. Ze staan op het punt om officieel te lanceren en we wensen hen veel succes! Bekijk Ocelot Sunrise op Steam: Ocelot Sunrise op Steam.

Dit waren de nieuwste hoogtepunten rondom Travellers Rest. Maak gebruik van het weekendaanbod en haal Travellers Rest tegen een gereduceerde prijs, versier je huis met de knuffelige Bob en Nugget knuffel en ondersteun bevriende projecten zoals Solarpunk en Ocelot Sunrise. Veel plezier met spelen, herbergiers!

Vergeet niet om een kijkje te nemen bij Keyfuchs voor meer geweldige aanbiedingen voor Steam Keys.

Over de auteur