Town of Salem 2 - De wereld van Salem komt opnieuw tot leven

25 Mei 2023, 08:59 / by Tom Schwiha
Town of Salem 2 - De wereld van Salem komt opnieuw tot leven

De terugkeer naar Salem

BlankMediaGames heeft zojuist de release van Town of Salem 2 in Early Access aangekondigd op 26 mei 2023. De opvolger van het succesvolle sociale deductiespel belooft een overvloed aan nieuwe rollen, functies en frisse wind in de wereld van Salem.

Wat kun je verwachten in Town of Salem 2?

In Town of Salem 2 is de stad opnieuw in rep en roer, dit keer vanwege de controle door de mysterieuze Coven-fractie. Spelers moeten hun verstand en vaardigheden gebruiken om ofwel als lid van de stad zegevierend uit de strijd te komen, of in de schaduw te opereren als lid van de Coven-, Neutral- of Apocalypse-fracties.

Nieuwe rollen en de Apocalyps-fractie

Town of Salem 2 biedt een verscheidenheid aan nieuwe rollen met unieke vaardigheden die je in je voordeel kunt gebruiken. De nieuwe Apocalyps-fractie en de spelmodus "Vier Ruiters" voegen extra strategische diepgang toe aan het spel. Gebruik schrijfrollen en vervloekte schrijfrollen om meer controle te krijgen over de rollen die je wilt spelen, of verbied bepaalde rollen en voeg spelmodificatoren toe om een gepersonaliseerde spelervaring te creëren.

Aanpassing is de sleutel

Een speciale focus in Town of Salem 2 ligt op aanpassing: je kunt je personage, huisdieren en zelfs het interieur van je huis naar eigen smaak aanpassen.

Communicatie gemakkelijk gemaakt

Communiceer gemakkelijker met je medespelers door ze te markeren in chats of rollen en sleutelwoorden te benadrukken. Dit vereenvoudigt de samenwerking - of misleiding - met andere spelers aanzienlijk.

Privé-lobbies voor jou en je vrienden

Met privé aangepaste lobbies kun je je vrienden uitnodigen met een eenvoudige zescijferige code of bestaande lobbies doorzoeken om bij andere spellen aan te sluiten. Bovendien biedt Town of Salem 2 nu vrije beweging in lobbies, 's nachts en als geest - in tegenstelling tot de voorganger.

Hoe je Town of Salem 2 kunt spelen

Geïnteresseerd in Town of Salem 2? Voeg het spel toe aan je verlanglijstje op Steam en kijk uit naar de Early Access-start op 26 mei 2023. Als je de voorganger nog niet hebt gespeeld of gewoon een fan bent van sociale deductiespellen, moet je het zeker eens proberen. En als het zover is, vergeet dan niet je vrienden uit te nodigen om samen in de wereld van Salem te duiken.

Voor meer informatie en updates volg Town of Salem op Twitter en bezoek de officiële website. Als je op zoek bent naar meer spannende spellen, bekijk dan onze selectie van Steam Keys.

Over de auteur