ETS2: TIRSAN-aanhangwagens binnenkort beschikbaar in het spel - Alle informatie over de samenwerking met de Turkse aanhangwagenfabrikant

24 Mei 2023, 22:53 / by Tom Schwiha
ETS2: TIRSAN-aanhangwagens binnenkort beschikbaar in het spel - Alle informatie over de samenwerking met de Turkse aanhangwagenfabrikant

Nieuwe inhoud en TIRSAN-aanhangers in Euro Truck Simulator 2

Er zijn al een tijdje teasers die wijzen op nieuwe inhoud voor Euro Truck Simulator 2. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat TIRSAN aan het spel wordt toegevoegd!

TIRSAN - Een toonaangevende fabrikant van vrachtwagenaanhangers

TIRSAN is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vrachtwagenaanhangers met hoofdkantoor in Turkije. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar actief en heeft een sterke reputatie opgebouwd door innovatieve ontwerpen, uitstekende afwerkkwaliteit en eersteklas klantenservice.

Het brede productaanbod van TIRSAN

TIRSAN biedt het breedste productaanbod voor de markt van opleggers om aan de behoeften van verschillende sectoren te voldoen. TIRSAN produceert aanhangers voor een verscheidenheid aan industrieën zoals transport, logistiek, bouw en landbouw. Hun producten staan bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en veiligheidskenmerken, wat hen tot de voorkeurskeuze voor bedrijven maakt en tot marktleider in Turkije.

De toekomst van ETS2 met TIRSAN

We kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat we van plan zijn met TIRSAN in Euro Truck Simulator 2 en wat de toekomst brengt. We hebben een geweldige tijd gehad met het TIRSAN-team en bedanken hen voor de gelegenheid om hen te leren kennen en met hen samen te werken.

Meer updates en informatie

In de nabije toekomst kijken we ernaar uit om meer ontwikkelingsupdates, voortgangsbeelden en meer te delen! Tot die tijd volg ons op onze sociale-mediakanalen (Twitter, Facebook, Instagram, TikTok) voor het laatste nieuws, updates en misschien zelfs een teaser of twee.

Houd onze website in de gaten en haal je Euro Truck Simulator 2 Steam Key bij Keyfuchs, zodat je meteen aan de slag kunt met de nieuwe inhoud bij de release!

Over de auteur