The Walking Dead: Saints & Sinners - Hoofdstuk 2: Retribution nu beschikbaar!

21 Maart 2023, 22:46 / by Fabian Rossbach
The Walking Dead: Saints & Sinners - Hoofdstuk 2: Retribution nu beschikbaar!

De wachttijd is voorbij, vrienden! Het nieuwe hoofdstuk van het populaire VR-avonturenspel "The Walking Dead: Saints & Sinners" is nu beschikbaar op Steam. "Retribution" neemt spelers opnieuw mee naar de post-apocalyptische wereld van New Orleans, waar ze het moeten opnemen tegen The Axeman en The Tower. Bovendien zijn er tal van nieuwe inhoudselementen die het spel nog spannender maken.

Wapenrecepten

Een hoogtepunt van de "Payback Edition" van "The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2" zijn de nieuwe wapenrecepten. Spelers kunnen met "The Blessing" en "Fat Tuesday" twee gloednieuwe wapens maken die hen zullen helpen de zombies te verslaan. Deze bijzondere wapens zijn niet alleen zeer effectief, maar ook visueel indrukwekkend, waardoor ze een uitstekende aanvulling zijn op de collectie van elke fan van het spel.

Verzamelobjecten

Naast de nieuwe wapenrecepten zijn er ook tal van nieuwe verzamelobjecten toegevoegd aan "Retribution". Dit omvat 10 verzamelbare ansichtkaarten met unieke illustraties en verhalen uit de wereld van "The Walking Dead". Daarnaast is er de "Demon Storage Shelf" waarop spelers hun items kunnen bewaren.

Tourist en Payback Upgrades

Spelers hebben ook de mogelijkheid om de "Tourist" en "Payback" upgrades te kopen, die extra inhoud ontgrendelen zoals exclusieve wapens, verzamelobjecten en vaardigheden. Op deze manier kunnen spelers hun ervaring nog verder personaliseren en nog dieper in de wereld van "The Walking Dead: Saints & Sinners" duiken.

We hopen dat fans van het spel net zoveel plezier zullen hebben met het nieuwe hoofdstuk als wij! "The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution" is nu verkrijgbaar op Steam.

Over de auteur