The Outlast Trials: De nachtmerrie gaat door - Alle informatie over Early Access & nieuwe functies

20 Mei 2023, 19:19 / by Fabian Rossbach
The Outlast Trials: De nachtmerrie gaat door - Alle informatie over Early Access & nieuwe functies

Welkom terug in de horror

Liefhebbers van huiveringwekkende spanning opgelet: Red Barrels' nieuwste game "The Outlast Trials" is nu beschikbaar in Early Access voor PC! Het onafhankelijke game-ontwikkelingsbedrijf uit Montreal laat ons opnieuw onderdompelen in het duistere universum van de Outlast-serie. Dit keer wacht er echter een heel bijzondere uitdaging op ons: in deze coöp survival horror game kunnen we samen met onze vrienden - of alleen, als we dapper genoeg zijn - proberen te ontsnappen aan de terreur van de Murkoff Corporation.

Nieuwe uitdagingen & features in Early Access

De Early Access van "The Outlast Trials" biedt ons een overvloed aan nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De spelers worden geconfronteerd met terreur in de Murkoff's Sinyala Facility en moeten zich een weg banen door nieuwe omgevingen en beproevingen. Hierbij zijn er meerdere uitdagingen, variaties en een seizoensprogramma dat ons tot het uiterste zal drijven. Karakter- en cel-aanpassingen en een volledige karakterontwikkeling inclusief narratieve introductie en verrassend einde voor elke uitgebrachte reagens zorgen voor extra afwisseling.

Overleven in een team of alleen

Wat The Outlast Trials zo bijzonder maakt, is het coöperatieve aspect: tot vier spelers kunnen samen proberen om te overleven in de horror. Maar geen zorgen als je liever alleen speelt - ook in de singleplayer-modus kun je je een weg banen door de duistere gangen van het Murkoff-complex. Het verhaal van het spel speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en laat ons in de huid kruipen van testpersonen die zijn ontvoerd door de mysterieuze Murkoff Corporation. In een geheime faciliteit moeten we fysieke en mentale kwellingen doorstaan en proberen te ontsnappen aan de iconische personages uit de serie.

The Outlast-serie: survival-horror op zijn best

Als je de eerdere delen van de Outlast-serie nog niet kent: het zijn first-person survival-horror games, ontwikkeld door ervaren professionals en bekend om hun meeslepende sfeer, uitstekende geluidsontwerp en angstaanjagende scenario's. "The Outlast Trials" sluit aan bij deze traditie en biedt ons opnieuw een meeslepende spelervaring die ons de stuipen op het lijf zal jagen.

Krijg toegang tot de Early Access

Als je niet kunt wachten om je onder te dompelen in de wereld van The Outlast Trials, haal dan nu de Early Access voor PC. Je kunt deze bijvoorbeeld verkrijgen via Steam Keys. Maar wees gewaarschuwd: de verschrikkingen die in de donkere gangen van het Murkoff-complex op de loer liggen, zijn niets voor zwakke zenuwen. Ben je klaar om de horror aan te gaan?

Over de auteur