The Finals - Update 2.4.0

10 April 2024, 18:55 / by Fabian Rossbach
The Finals - Update 2.4.0

Met de nieuwste update 2.4.0 voor The Finals nodigt het spel zijn community uit voor een unieke wereldwijde uitdaging. Het doel is om een speciale beloning vrij te spelen, terwijl er tegelijkertijd tal van kwaliteitsoptimalisaties en nieuwe functies worden geïntroduceerd die de spelervaring naar een hoger niveau tillen.

Wereldwijde Community-uitdaging

Centraal in de update staat de Community-uitdaging. Spelers hebben de taak om samen een platform in het spel tien keer rond de aarde te verplaatsen. Als de community succesvol is, wacht elke deelnemer een roze Historical Hi-Fi Boombox als draagbare beloning in de Arena-modus. Voor extra motivatie is er een ranglijst die de individuele bijdragen van spelers aan het totale succes laat zien. Bovendien is er in de officiële Discord de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve wedstrijden en meer prijzen te winnen.

Kwaliteitsverbeteringen en nieuwe functies

Spelverbeteringen

De update brengt tal van kwaliteitsverbeteringen met zich mee om de spelervaring te optimaliseren. Enkele daarvan zijn:

  • Tracking van maximaal vijf contracten in het spel.
  • Aanpasbare weergaveopties voor spelinformatie.
  • Verbeteringen bij het instappen in lopende spellen, met name in de Power Shift-modus.
  • Een herzien gebruikersinterface (UI) die niet langer flikkert na het uitvallen van een speler.
  • Een slimmere Battle Pass die automatisch de huidige pagina weergeeft.

Nieuwe spelmodi en bugfixes

  • Solo Bank It is toegevoegd aan privématches.
  • Talrijke fouten zijn verholpen, waaronder problemen met aanhoudende turret-geluiden, de weergave van plaatsingsvoorbeelden en de interactie met de Dematerializer.

Spelmechanica en kaartaanpassingen

De update verbetert ook de spelmechanica en voert aanpassingen door aan de kaarten. Zo kunnen projectielwapens nu door teamgenoten worden afgevuurd zonder hen te verwonden. Bovendien zijn problemen met de kaartstructuur in Seoul, Las Vegas en Monaco opgelost om de spelervaring verder te verfijy

Contractaanpassingen en beveiligingsupdates

De ontwikkelaars hebben gereageerd op feedback van de community en contractvereisten aangepast om de spelervaring toegankelijker en aangenamer te maken. Daarnaast zijn beveiligingsupdates doorgevoerd om het spel eerlijk en beschermd te houden.

zet nieuwe maatstaven voor communitybetrokkenheid en spelerservaring. Met de wereldwijde uitdaging, verbeteringen in de levenskwaliteit en nieuwe functies belooft deze update de spelwereld van The Finals te verrijken en de spelerscommunity dichter bij elkaar te brengen. Maak je klaar om deel uit te maken van deze spannende reis en je stempel in het spel achter te laten.

Over de auteur