The Finals - Update 2.2.0 - Paas-evenement Bunny Bash en Balanceringsaanpassingen

27 Maart 2024, 16:17 / by Tom Schwiha
The Finals - Update 2.2.0 - Paas-evenement Bunny Bash en Balanceringsaanpassingen

De populaire multiplayer shooter The Finals krijgt met de nieuwste update 2.2.0 een tijdelijk Paas-event genaamd Bunny Bash, nieuwe gameplay aanpassingen en verschillende bug fixes. In dit artikel geven we een uitgebreid overzicht van de vernieuwingen en veranderingen die gepaard gaan met de update.

Paas-Event Bunny Bash: Ter gelegenheid van Pasen kunnen spelers van The Finals deelnemen aan het Bunny Bash-event. In deze speciale modus van Power Shift moeten spelers het doen met een beperkt arsenaal en zich tactisch verdedigen op de met Paasdecoraties versierde kaart SYS$HORIZON. Om te zegevieren, is het nodig om op een platform te staan en dit te controleren. Tijdens het event kunnen spelers contracten afsluiten en deze inruilen voor beloningen.

Gameplay-aanpassingen en vernieuwingen:

  1. Spelmodi:

    • Bunny Bash (tijdelijk)
    • Bank It blijft behouden vanwege de positieve reacties van de community.
    • Cashout vervangt voorlopig de niet-gewaardeerde toernooien in de casual modi en is nu ook beschikbaar voor privé-matches met maximaal 12 spelers.
  2. PC-weergavenamen:

    • Om sociale verbindingen te vergemakkelijken en de kwaliteit van de weergavenamen te verbeteren, worden alle pc-namen binnenkort omgezet naar Embark ID. Spelers hoeven geen wijzigingen aan te brengen, aangezien ze al over een Embark ID beschikken. Een wijziging van de weergavenaam van de Embark ID kan echter worden gedaan via het Embark Portal. Console-spelers worden niet door deze wijziging beïnvloed.
  3. Wapenbalancering:

    • Aanpassingen aan KS23, FCAR, FAMAS en 93R.
  4. Gadgetaanpassingen:

    • Glitch Trap en Glitch Grenade: Verkorting van de Glitch-effectduur van 10s naar 5s.

Wijzigingen en bugfixes: Update 2.2.0 brengt ook talrijke wijzigingen en bugfixes in verschillende delen van het spel met zich mee. Dit omvat aanpassingen aan de dagelijkse quests, verbeteringen van de VFX, UI-updates, kaartfixes, gamemodusaanpassingen, gameplaywijzigingen, Battle Pass-aanpassingen en animatiefixes. Een volledige lijst van alle wijzigingen en bugfixes is te vinden in de officiële patchnotes.

Conclusie: Update 2.2.0 voor The Finals brengt met Bunny Bash een leuk Paas-event, verschillende balanceringsaanpassingen en talrijke bugfixes die de spelervaring verder verbeteren. De community kan uitkijken naar spannende gevechten in de Paas-specialeditie van Power Shift en over het algemeen meer gebalanceerde gameplay.

Over de auteur