The Finals - Update 1.7.0 is beschikbaar

08 Februari 2024, 12:20 / by Tom Schwiha
The Finals - Update 1.7.0 is beschikbaar

Deze week presenteert het ontwikkelingsteam achter The Finals een spannende update die zich richt op het optimaliseren van de spelervaring. Met versie 1.7.0 worden er belangrijke wijzigingen doorgevoerd in het voortgangssysteem, aanpassingen in de XP-verdeling en updates voor de VoIP-instellingen, die allemaal gericht zijn op het maken van het gameplay zowel lonender als communicatiever.

Verbeteringen en aanpassingen van het voortgangssysteem

Update 1.7.0 introduceert belangrijke veranderingen in het voortgangssysteem, met als doel spelers een nog bevredigender spelervaring te bieden. Hier is een overzicht van de belangrijkste aanpassingen:

  • Verhoging van de XP-uitgifte: Spelers kunnen genieten van aanzienlijk meer XP voor verschillende activiteiten. Of het nu gaat om het openen van een kluis, het starten of voltooien van een cashout, of zelfs het leveren van munten in de Bank It-modus - de XP-uitgiften zijn merkbaar verhoogd.
  • Wekelijkse contracten en doelen: De hoeveelheid XP die wordt toegekend voor wekelijkse contracten en doelen is aanzienlijk verhoogd, en het aantal te voltooien wekelijkse contracten om het wekelijkse doel te behalen is verminderd. Deze aanpassingen moeten spelers helpen sneller vooruitgang te boeken in de Battle Pass en carrièrepaden.

Instellingen en optimalisaties voor VoIP

De instellingen voor spraakcommunicatie (VoIP) zijn gereset en standaard ingeschakeld om teamwork in het spel te bevorderen. De standaardinstelling voor pc-spelers is nu Push To Talk, terwijl voor console-spelers spraakactivering standaard is ingesteld. Deze wijziging is bedoeld om de communicatie in het spel te verbeteren en strategisch teamspel te ondersteunen. Spelers die hun VoIP-instellingen willen aanpassen, kunnen dit doen in het instellingenmenu.

Bekende problemen en toekomstige fixes

Het ontwikkelteam heeft ook problemen met de explosieve kracht van rode vaten en onbedoelde stapelschade van vaten aangepakt. Een fix voor deze problemen staat gepland voor de volgende grote update, wat laat zien dat het team actief werkt aan het verbeteren van de gameplay.

Extra inhoud en bugfixes

  • Deactivering van het 'Dead Go Boom'-evenement: Op basis van feedback heeft het team besloten dit evenement tijdelijk uit te schakelen en te herwerken, omdat het een te groot nadeel had voor melee-vechters.
  • Nieuwe 'Play Again'-knop: Een nieuwe knop aan het einde van een ronde stelt spelers in een groep in staat om snel naar de volgende wedstrijd te gaan, wat de gameplay vloeiender en aangenamer maakt.

Conclusie

Update 1.7.0 voor The Finals brengt tal van verbeteringen en aanpassingen met zich mee die de spelervaring naar nieuwe hoogten tillen. De verhogingen van de XP-uitgifte, de optimalisatie van de VoIP-instellingen en de aankomende fixes voor bekende problemen tonen het engagement van het ontwikkelteam om een gebalanceerd en spannend spel te bieden. Spelers worden uitgenodigd om deze vernieuwingen te verkennen en uit te kijken naar verbeterde communicatie en een sneller gevoel van vooruitgang.

Over de auteur