The Finals 1.8.0 Update - Grote update en Valentijnsdag evenement

14 Februari 2024, 17:50 / by Fabian Rossbach
The Finals 1.8.0 Update - Grote update en Valentijnsdag evenement

Het nieuwste update 1.8.0 is er en met dit update komt niet alleen de liefde in het spel, maar ook een hele reeks belangrijke veranderingen en verbeteringen. Of je nu een Valentijn hebt of niet, dit update biedt genoeg redenen om verliefd te worden - op de vernieuwingen die het met zich meebrengt.

Dompel jezelf onder in de details van deze uitgebreide update, die varieert van nieuwe evenementen tot game-changing aanpassingen.

Valentijnsdag evenement: Liefde hangt in de lucht

Het hoogtepunt van deze update is zonder twijfel het Valentijnsdag evenement, waar spelers in totaal zes unieke ontgrendelingen kunnen verdienen door contracten in te dienen. Deze variëren van outfits en wapenhangers tot emotes - een perfecte gelegenheid om je personage op te leuken en tegelijkertijd in feeststemming te komen.

Gameplay veranderingen: De rode vaten

Een van de meest besproken onderwerpen in de community waren de rode vaten, en met deze update komen er significante veranderingen. De fysica van de overbelaste vaten is aangepast, zodat ze sneller vallen en hun trajecten minder voorspelbaar zijn. Bovendien zijn de onbedoelde dubbele explosie-effecten en de gestapelde schade door vaten met hangers verwijderd. Deze aanpassingen zijn bedoeld om het spel eerlijker en gebalanceerder te maken.

Audiovisuele verbeteringen: Een feest voor de zintuigen

De update brengt ook een reeks audiovisuele verbeteringen met zich mee. Camouflagesounds verschillen nu tussen teamleden en vijanden, en headshots worden benadrukt door hun eigen geluiden. Deze veranderingen zijn bedoeld om voor een betere oriëntatie in het spel te zorgen en de feedback bij treffers te verbeteren.

Balance veranderingen en bugfixes

Van het verhelpen van een probleem waarbij spelers emotes konden annuleren door snel melee-gedrag, tot het aanpassen van de zwaartekracht en fysica van rode vaten met hangers - deze update pakt een lange lijst van balansaanpassingen en bugfixes aan. Deze veranderingen zijn bedoeld om voor een soepeler en eerlijker spelervaring te zorgen.

Mening: Een stap in de goede richting

Deze update laat duidelijk zien dat de ontwikkelaars luisteren naar de feedback van de community en bereid zijn om het spel constant te verbeteren. De introductie van het Valentijnsdag evenement brengt frisse wind in het spel, terwijl de herziening van de rode vaten en de talrijke verbeteringen en fixes het gameplay naar een nieuw niveau tillen. Het blijft spannend om te zien hoe deze veranderingen het spel op de lange termijn zullen beïnvloeden, maar één ding is zeker: deze update is een stap in de goede richting.

Wat vind jij van de vernieuwingen in update 1.8.0? Hebben de veranderingen invloed gehad op jouw speelstrategie? Deel je gedachten en ervaringen met ons en laten we samen deze nieuwe fase van het spel beleven.

Over de auteur