The Bloodline - Een nieuw avontuurlijk RPG gaat van start

06 Oktober 2023, 06:18 / by Tom Schwiha
The Bloodline - Een nieuw avontuurlijk RPG gaat van start

Beste gamers, pak je wapenuitrusting en scherp je zwaarden! Het is tijd om een nieuwe wereld binnen te stappen. Welkom bij The Bloodline, het gloednieuwe avontuurlijke RPG van Shieldbearer Studio. Hier kun je je eigen weg gaan, koninkrijken versterken en de wildernis verkennen.

Vooruitblik op The Bloodline

Vrienden, houd je vast! The Bloodline is nu beschikbaar op Steam Early Access. Dat betekent dat we kunnen uitkijken naar talloze updates en verbeteringen terwijl het spel verder wordt ontwikkeld.

Wat kun je verwachten in The Bloodline?

The Bloodline is een open wereld fantasy actie RPG. Je kruipt in de huid van een afstammeling van de Harbinger bloedlijn - met de bijzondere gave van vooruitziendheid om het land Eudros te beschermen tegen de Unforgiven. Ben je klaar om je lot te vervullen?

  • Je avontuur is geschreven in bloed - Jij bepaalt zelf of je de verhaallijnen volgt of liever zelf de wereld verkent. Bouw je dorp op en versterk de banden tussen koninkrijken.
  • Verken een enorme wereld - Of je nu monsters jaagt, lid wordt van een gilde of optreedt als bard in de lokale taverne - Eudros is van jou.
  • Speel volgens jouw regels - Jouw acties bepalen je niveau. Van gadgets en uitrusting tot exotische gerechten en drankjes.
  • Maak gebruik van je vooruitziendheid - Plan je avonturen met je vermogen om toekomstige gebeurtenissen te zien.
  • Creëer je personage - Met meer dan 500 ontgrendelbare vaardigheden en talloze wapens en uitrusting kun je je personage naar eigen wens vormgeven.

Wil je meer weten? Geen probleem! Je kunt hier direct een The Bloodline Key kopen en meteen aan de slag gaan. En als je nog meer spellen wilt ontdekken, vind je op onze Steam Keys pagina een enorme selectie.

Doe mee!

Deel je avonturen en ervaringen in The Bloodline met andere spelers. Sluit je aan bij onze Discord en volg Shieldbearer Studios op sociale media om altijd op de hoogte te blijven. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van The Bloodline en laat je avonturen in bloed geschreven worden.

Over de auteur