Terraria - Griezelig mooie Halloween-wedstrijd

12 Oktober 2023, 12:14 / by Fabian Rossbach
Terraria - Griezelig mooie Halloween-wedstrijd

Griezelige creativiteit in de Terraria Halloween-wedstrijd

Hallo vrienden, weet je wat? De Halloween-wedstrijd van Terraria is terug en het wordt enger dan ooit! Dus pak je virtuele hamer en je pixelkwast, want het is tijd om je uit te leven in de wereld van Terraria. En wie weet, misschien kun je zelfs wat coole prijzen winnen!

Maar zelfs als je niet zo'n bouwer bent of meer van echte pompoenen houdt dan van de pixelige collega's - geen probleem! Bij deze wedstrijd zijn alle soorten inzendingen welkom, of het nu gaat om een in-game bouwwerk, een pompoen snijwerk of iets totaal anders.

Van pixels tot echte pompoenen - Diverse wedstrijdcategorieën

Bij deze wedstrijd zijn er echt geen grenzen aan creativiteit. Je kunt kiezen uit vijf verschillende categorieën:

  • Ingame bouwwerken: Creëer iets griezeligs direct in Terraria. Of het nu een spookachtig kasteel is of een gigantische pixel-pompoenlantaarn - je fantasie kent geen grenzen.
  • Echte pompoen snijwerken: Pak een echte pompoen en snijd er iets Terraria-gerelateerds in. Vergeet niet een foto te maken en in te sturen!
  • Kunstwerken: Teken, schilder of knutsel iets dat geïnspireerd is door Terraria.
  • Cosplay: Verkleed je als je favoriete personage uit Terraria en maak een foto.
  • Vanity-sets: Maak een Vanity-set in het spel die geïnspireerd is door je favoriete personage of een ander franchise.

De wedstrijd loopt tot 5 november, dus je hebt nog genoeg tijd om je inzending voor te bereiden. En wie weet, misschien ben jij wel de volgende Terraria Halloween-kampioen?

Meedoen is de moeite waard: Geweldige prijzen wachten op de winnaars

Maar wat kun je eigenlijk winnen? Nou, de winnaars kunnen tot wel 200$ aan Terraria-merchandise winnen, evenals 50$ voor een gameplatform zoals Steam. Daarnaast zijn er speciale forumtitels te winnen. Maar zelfs als je niet op het hoogste podium eindigt, is het de moeite waard: de tweede plaats kan nog steeds tot wel 100$ aan Terraria-merchandise en 25$ op een gameplatform winnen. Dus pak je pixels en ga ervoor!

Op naar het avontuur: Laat je inspireren door Terraria

Heb je nog inspiratie nodig voor de wedstrijd? Geen probleem! Duik gewoon in de wereld van Terraria en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden. Of je nu een van de vele bazen nabouwt of een scène uit je favoriete moment in het spel uitbeeldt - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dus kom op, laat je creativiteit zien en laat ons zien wat je kunt. We kijken uit naar je inzendingen! Veel plezier en succes met de Terraria Halloween-wedstrijd!

Over de auteur