Suicide Squad: Kill The Justice League - Nieuwe informatie opgedoken

17 Januari 2023, 20:15 / by Fabian Rossbach
Suicide Squad: Kill The Justice League - Nieuwe informatie opgedoken

Het door sociale media gelekte Suicide Squad-beeld lijkt de eerste aannames te bevestigen met betrekking tot plannen voor een Battle Pass en meer.

De bedenker van de Batman: Arkham-serie plant met Suicide Squad: Kill The Justice League zijn volgende grote krachtpatser. Het spel wordt aangeprezen als een "genre-overschrijdende actie-avonturen shooter" in een open-wereld metropool. Je kunt het originele verhaal spelen met één speler of met tot vier spelers in de online co-op en duik in de wereld van de Suicide Squad-leden Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. Zij zijn op een missie om de aarde te redden en proberen ondertussen The tegen te houden, de erfvijand van de Justice League. Op dit moment is de testfase van het spel aan de gang.

De nu gelekte details, die al zijn bevestigd door een VGC-bron, laten ons verschillende menus zien die gepland zijn voor het Rocksteady co-op spel. Ook is de Battle Pass duidelijk zichtbaar, die ook bevestigd is door VGC, maar zich alleen richt op cosmetische inhoud. De verschillende valuta's hebben echter een discussie op gang gebracht op het internet en laten vermoeden dat het gaat om XP.

Het spel zal uiteindelijk op 26 mei 2023 verschijnen voor PS5, Xbox Series X/S en PC. Of de bovengenoemde inhoud zich ook daadwerkelijk in het spel zal bevinden, is nog afw

Over de auteur