Starship Troopers: Terran Command - Urban Onslaught DLC

19 Juni 2024, 13:24 / by Tom Schwiha
Starship Troopers: Terran Command - Urban Onslaught DLC

De kevers blijven maar komen, dus pak de strijd weer op in deze stedelijke DLC voor Starship Troopers: Terran Command, die nu beschikbaar is.

Een nieuw hoofdstuk in het Starship Troopers-universum

Starship Troopers beleeft een verbazingwekkende opleving, vele jaren na zijn oorspronkelijke release. Met games zoals Starship Troopers: Terran Command, Starship Troopers: Extermination en zelfs Helldivers 2 zijn bug hunts populairder dan ooit. Nu heeft Starship Troopers: Terran Command zijn tweede DLC uitgebracht, die de actie naar een zelden verkend terrein brengt - de stad.

De strijd om Mahanagar

In Starship Troopers: Terran Command - Urban Onslaught staat de gigantische metropool Mahanagar onder aanval van de verraderlijke bugs. Vriendelijke, streng optredende politie-eenheden hebben geprobeerd de insectenvloed te stoppen, maar tevergeefs. Nu is het tijd voor de Mobile Infanterie om hun waarde te bewijzen. Sinds de release in 2022 geniet het RTS-spel van aanhoudende populariteit en wordt het nu met enkele nieuwe wendingen nog groter en beter.

Nieuwe missies en uitdagingen

Deze nieuwe uitbreiding bevat negen missies waarin je de bugs moet terugdringen in een dicht stedelijke omgeving. Je wordt ondersteund door de politie, die de vijanden slechts beperkt kan bestrijden, maar op cruciale momenten kan helpen door aandacht te trekken, aanvallen af te weren en versterkingen te roepen. Wat betreft versterkingen, je hebt toegang tot vier nieuwe eenheden, waaronder een kanonneerboot die je de nodige luchtsteun biedt.

Nieuwe spelmechanismen en eenheden

Het lijkt erop dat ontwikkelaar The Aristocrats een beetje tower-defense gameplay in de mix brengt door enkele torens te introduceren die geactiveerd kunnen worden om broodnodige vuurkracht te leveren. Er is echter ook slecht nieuws, want de bugs hebben zich verder ontwikkeld en verschijnen nu als Bursters, Hornets en Ravagers - allemaal bedreigingen die je campagne snel kunnen beëindigen als je je niet goed voorbereidt.

Strategische uitdagingen in een stedelijke omgeving

Omdat Starship Troopers: Terran Command uitblinkt in line-of-sight RTS-gevechten die zich richten op eenhedenplaatsing en vuurboog, lijkt de verschuiving naar dichte stedelijke omgevingen een geweldige manier om je vaardigheden te testen. Eerlijk gezegd klinkt het een beetje angstaanjagend om je voor te stellen hoe een straathoek verandert in een krioelend nest van bugs die klaar staan om toe te slaan.

Beschikbaarheid en prijs

Starship Troopers: Terran Command - Urban Onslaught is nu beschikbaar en is tot dinsdag 25 juni verkrijgbaar met een korting van 10%. Bezoek Steam om het te bekijken en de strijd tegen de bugs naar de stad te brengen.


Starship Troopers: Terran Command - Urban Onslaught DLC biedt een opwindende uitbreiding van het spel door nieuwe eenheden, missies en uitdagende stedelijke gevechten te introduceren. Bereid je voor, Mobile Infanterist, de strijd om Mahanagar wacht op jou!

Over de auteur