Starfield - Update 1.7.36

10 Oktober 2023, 10:05 / by Tom Schwiha
Starfield - Update 1.7.36

Starfield Update 1.7.36 onderweg

Spannend nieuws, ruimtereizigers! Er is een gloednieuwe update voor Starfield geland op alle platforms en het brengt enkele coole verbeteringen met zich mee die we natuurlijk niet willen missen.

Van aanpassingen aan het gezichtsveld (FOV) tot prestatieverbeteringen en stabiliteitsverbeteringen - er valt veel te ontdekken. En het beste nieuws? Jij bent er net zo bij als wij! Dus maak je klaar en bereid je voor op een gedetailleerd overzicht van de wijzigingen.

Belangrijkste wijzigingen in één oogopslag

Algemene verbeteringen

Allereerst willen we de algemene verbeteringen benadrukken die worden geïntroduceerd met de nieuwe Starfield update.

  • Aanpassingen van het gezichtsveld (FOV): Je kunt nu je gezichtsveld aanpassen in de eerste of derde persoon modus. Je vindt nieuwe schuifregelaars hiervoor in de instellingen. Dit kan je helpen om een nog intensere spelervaring te hebben en je omgeving beter waar te nemen.

Prestatie- en stabiliteitsverbeteringen

De update brengt ook enkele belangrijke prestatie- en stabiliteitsverbeteringen met zich mee.

  • Verbeterde stabiliteit voor Intel Arc GPU's [ALLEEN PC]: Bezitters van Intel Arc GPU's kunnen uitkijken naar verbeterde stabiliteit. Dit betekent minder crashes en een vloeiendere gameplay-ervaring.
  • Extra stabiliteits- en prestatieverbeteringen: Naast de specifieke verbetering voor Intel Arc GPU's zijn er ook algemenere stabiliteits- en prestatieverbeteringen die alle spelers ten goede zouden moeten komen.

Quest-wijzigingen

Tenslotte is er nog een belangrijke wijziging in één van de quests:

  • Echoes of the Past: Een probleem is opgelost waarbij tunnelende wezens een locatie konden kiezen die de voortgang blokkeerde. Nu zou de quest zoals bedoeld moeten verlopen.

Dit waren alle belangrijke wijzigingen van de Starfield update 1.7.36. We hopen dat deze verbeteringen je spelervaring nog beter maken en dat je nog meer plezier hebt in de ruimte. Als je nog geen Starfield Key hebt, moet je er zeker één aanschaffen en de update zelf uitproberen.

En als je meer informatie zoekt over Starfield en andere spellen, blijf dan gewoon hier bij Keyfuchs. We houden je op de hoogte!

Over de auteur