Starfield - De 7 beste geweren (& hoe je ze kunt krijgen)

18 September 2023, 13:54 / by Tom Schwiha
Starfield - De 7 beste geweren (& hoe je ze kunt krijgen)

Waarom geweren onmisbaar zijn in Starfield

Geweren behoren tot de meest veelzijdige wapens in Starfield. Ze zijn een gebalanceerde optie die aanzienlijke schade kan aanrichten, met een goede reikwijdte en aanvalssnelheid. Hoewel andere geweren per schot sterker zijn, zijn geweren altijd een geschikt backup-wapen voor de meeste situaties.

Hoewel geweren een krachtig wapen zijn om op te bouwen, zouden ze niet het enige wapen in je arsenaal moeten zijn. Andere vuurwapens en melee-wapens kunnen helpen om schadebestendigheid te omzeilen. Bovendien kunnen ontmoetingen met sterke unieke vijanden of gewoon een grote hoeveelheid vijanden voorkomen, waarbij explosieven met area of effect handig kunnen zijn.

De 7 beste geweren in Starfield

  1. Acid Rain: Dit geweer is een speciaal benoemde versie van het standaard Grendel Bullpup-geweer. Het kan worden gevonden bij Apex Electronics op New Atlantis.
  2. Tempest: Tempest is een krachtig geweer dat vereist dat je een bepaalde factie kiest.
  3. Fiscal Quarter: Ook het hoofdverhaal biedt krachtige wapens. Het semi-automatische geweer Fiscal Quarter wordt verkregen uit de hoofdmissie "Alles wat geld kan kopen".
  4. Gallow's Reach: Gallow's Reach is een opgewaardeerd Old Earth aanvalsgeweer. Het behoort toe aan de artefactverzamelaar Petrov.
  5. Peacekeeper: De Peacekeeper is een van de unieke versies van het AA-99 snelvuurgeweer. Het wordt verkregen door de zijmissie "Groundpounder" op Altair II.
  6. Revenant: De Revenant is nog een krachtig Magshear-geweer dat kan worden verkregen door samen te werken met de Crimson Fleet.
  7. Justifier: De Justifier is het hoofdwapen van fulltime leden van de Freestar Rangers. Terwijl junior-deputees al het indrukwekkende Deadeye-zijwapen hebben, krijgen gepromoveerde officieren een nieuw wapen na het voltooien van de factie-missie "The Hammer Falls".

Nu ken je de beste geweren in Starfield en weet je hoe je ze kunt bemachtigen. Nu is het aan jou om ze onder de knie te krijgen en uit te groeien tot de held van de sterren!

Over de auteur