STAR WARS Jedi: Survivor - Trailer uitgebracht

22 Maart 2023, 19:00 / by Tom Schwiha
STAR WARS Jedi: Survivor - Trailer uitgebracht

De nieuwste indrukken van de aankomende STAR WARS Jedi: Survivor zijn vrijgegeven in een nieuwe trailer. Het spel breidt het episodische universum uit door het verhaal van Cal voort te zetten, die door een imperium naar de rand van de melkweg wordt gedreven. Maar Cal is niet alleen en krijgt steun van oude vrienden, nieuwe bondgenoten en zijn trouwe metgezel BD-1. De strijd tegen opkomende duisternis begint.

De oneindige ruimte van de melkweg

In STAR WARS Jedi: Survivor heb je de mogelijkheid om de ruimte van de melkweg te verkennen. Cal wordt achtervolgd door een imperium en moet zich aansluiten bij oude vrienden en nieuwe bondgenoten om tegen de duisternis te vechten. Met BD-1 aan zijn zijde vecht hij zich een weg door onbekende en vertrouwde werelden van de melkweg. De speler heeft de mogelijkheid om de bekende werelden van het Star Wars-universum te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Oude vrienden en nieuwe bondgenoten

Cal is in STAR WARS Jedi: Survivor niet alleen. Oude vrienden en nieuwe bondgenoten ondersteunen hem in zijn strijd tegen de duisternis. De speler ontmoet bekende personages uit het Star Wars-universum waarmee hij zich kan verbinden. In opkomende duisternis kan men alleen op zijn vrienden vertrouwen.

BD-1 - De trouwe metgezel

BD-1 is Cals trouwe metgezel in STAR WARS Jedi: Survivor. De kleine droid ondersteunt hem niet alleen in de strijd, maar ook bij het verkennen van de melkweg. Bovendien heeft BD-1 speciale vaardigheden waarmee de speler nieuwe gebieden kan bereiken. Spel

Over de auteur