Star Wars: Battlefront Classic Collection - Binnenkort beschikbaar op alle grote platforms

24 Februari 2024, 12:31 / by Tom Schwiha
Star Wars: Battlefront Classic Collection - Binnenkort beschikbaar op alle grote platforms

 De Star Wars: Battlefront Classic Collection staat op het punt om uitgebracht te worden en brengt de twee originele spellen uit de serie terug met nieuwe kaarten, personages en andere spannende functies. Vanaf 14 maart zal deze verzameling beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, de PlayStation 4 en 5 consoles, de Xbox One en Series consoles, evenals op de PC via Steam.

Nieuwigheden en klassieke gameplay

In de aankondiging die oorspronkelijk werd gedaan tijdens de Nintendo Direct: Partner Showcase op 21 februari, en door een daaropvolgende trailer van uitgever Aspyr, werden enkele opwindende vernieuwingen gepresenteerd. Nieuwe personages zijn onder andere Kit Fisto en Asajj Ventress, terwijl Jabbas Paleis als een van de nieuwe kaarten wordt toegevoegd. Deze verzameling nodigt spelers uit om zich onder te dompelen in de intense gevechten van het Star Wars-universum, die plaatsvinden op massale slagvelden op de grond, in de lucht en in de ruimte.

Spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan unieke klassen, talrijke voertuigen besturen en de strijd aangaan als iconische helden en schurken uit verschillende tijdperken van de saga in solo-, lokaal en online spel. De originele Battlefront krijgt exclusief de kaart Jabbas Paleis, terwijl Battlefront 2 wordt uitgebreid met Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel en Yavin 4: Arena.

Uitgebreide Hero Assault-modus

Een bijzonder hoogtepunt is de update van de Hero Assault-modus, waarmee spelers in de huid kunnen kruipen van Luke Skywalker, Darth Vader en andere personages. Deze modus is nu beschikbaar op kaarten zoals de Death Star en Naboo, en kan voor het eerst worden gespeeld op alle grondkaarten. Deze uitbreiding belooft een nog diepere en gevarieerdere spelervaring die fans door de hele Star Wars-saga zal leiden.

Conclusie: Een must voor Star Wars-fans

De Star Wars: Battlefront Classic Collection biedt niet alleen een nostalgische reis naar het verleden, maar breidt de spelervaring uit met nieuwe inhoud en verbeterde modi. Voor fans van de serie en het Star Wars-universum is deze collectie een absolute must om de legendarische gevechten met moderne verbeteringen opnieuw te beleven of zelfs voor het eerst te ontdekken.

Over de auteur