Solasta: Crown of the Magister - Nieuwste hotfixes en coole community mods - Alle informatie over de laatste verbeteringen en spannende mods op een rijtje

29 Mei 2023, 16:23 / by Tom Schwiha
Solasta: Crown of the Magister - Nieuwste hotfixes en coole community mods - Alle informatie over de laatste verbeteringen en spannende mods op een rijtje

Hotfixes voor Solasta: Crown of the Magister

Hallo allemaal! De ontwikkelaars van Solasta: Crown of the Magister hebben een aantal hotfixes uitgebracht om enkele fouten in het spel op te lossen. Hier zijn enkele van de belangrijkste wijzigingen:

  • Fout met "WaitForEvent" opgelost, zodat de spelleider niet meer opstaat om een drankje te halen terwijl de spelers geduldig aan tafel wachten.
  • Problemen met de introvideo van de Lost Valley-campagne op sommige systemen opgelost.
  • Verdere synchronisatiefouten gecorrigeerd.

Dit waren slechts een paar van de vele bugfixes die zijn opgenomen in de nieuwste hotfixes. Over het algemeen zorgen ze voor een betere spelervaring bij Solasta: Crown of the Magister.

Bekende problemen en oplossingen

De ontwikkelaars werken nog steeds aan een aantal bekende problemen, waaronder:

  • Savegames kunnen niet worden geïmporteerd als bepaalde vaardigheden actief waren. Tijdelijke oplossing: een eerdere savegame importeren.
  • Oneindig laadscherm na Bridge Ambush. Oplossing: opslaan voor de dialoog en het spel opnieuw starten; controleer de bestandsintegriteit van het spel.
  • Wildshape dupliceert druïden in aangepaste campagnes. Oplossing: voed druïden niet na middernacht om het spel en de savegames niet te beschadigen.
  • Problemen met de quest "Thieves Among Us". Oplossing: laad een eerdere savegame voordat je de mijnen betreedt.

Community mods voor extra talen en functies

Hoewel Solasta niet in elke taal beschikbaar is, zijn er getalenteerde communityleden die mods maken om het spel in andere talen te kunnen spelen. Een voorbeeld hiervan is de mod "Unfinished Business", die veel extra talen ondersteunt (evenals multiclassing, nieuwe rassen en subklassen):

https://www.nexusmods.com/solastacrownofthemagister/mods/225?tab=description

Houd er echter rekening mee dat je bij het gebruik van "Unfinished Business" alleen kunt spelen met andere spelers die deze mod ook hebben geactiveerd. Dus waar wacht je nog op? Pak je Solasta: Crown of the Magister Key en probeer deze coole mods uit of kijk op onze Steam Key-pagina voor meer geweldige spellen!

Over de auteur